TARJOUS

  • Padelin tutustumiskurssi neljälle 112 € (arvo 160 €)

Tervetuloa We ❤️ Padel -tutustumiskurssille huippuedulliseen hintaan!

Tutustumiskurssin kesto on 1,5 tuntia ja sen aikana opetellaan padelin alkeita, sääntöjä ja pelataan ammattitaitoisen opettajan ohjauksessa. Jos pidät mailapeleistä ja ulkoilmassa liikkumisesta hyvien kavereiden kanssa – tämä laji on sinulle! Tule tutustumaan padeliin Leppävaaran uusille ulkokentille.

Mukaasi tarvitset sporttiset vaatteet ja jalkineet sekä juomapullon. GoGolf Padelilta saat kurssin ajaksi lainaan mailan ja pallot. Kurssi sopii jokaiselle taitotasosta riippumatta, etkä tarvitse lajista aikaisempaa tietämystä. Kerää siis kaveriporukka kasaan ja suunnatkaa yhdessä viettämään mukava kesäpäivä padelin merkeissä!

GoGolf Padel

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Varauksen peruminen on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena.
  • Ilmoittaudu kurssille puhelimitse numerosta 0200 04653 ja mainitse Offerilla-lahjakortin ilmoittautumisen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

GOGOLF PADEL

GoGolf on golfareiden perustama yhteisö, jonka ajatus on simppelisti luoda entistä parempia golf- ja urheilupalveluja pelaajille. Yritys haluaa tarjota unohtumattomia elämyksiä, oli kyse sitten golfmatkoista, tapahtumista, padel-treeneistä tai tavallisesta kesäpäivästä golfkentällä. Tutustu GoGolfiin lisää yrityksen Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

GoGolf Padel
Säterinpuistontie 1
02600 Espoo
Puh: 0200 04653
Y-tunnus: 2375690-0
www.gogolf.fi