Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 31.7.2021 asti. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Auton konepesu ja kiillotusvaha GoWash-pesuloissa 12 € (arvo 19 €)

GoWash-pesulat tarjoavat nyt auton konepesun ja kiillotusvahan vain 12 € hintaan. GoWashin pesutunneli pesee autosi naarmuttamatta ja nopeasti. Pesun yhteydessä käytetään vuodenaikaan parhaiten soveltuvaa esipesuainetta. Voit valita joko harjattoman tai pehmoharjallisen pesutoiminnon. Pesun lopuksi auton pinnalle lisätään kiillotusvaha, joka viimeistelee autosi uudenkiiltäväksi! Voit saapua paikan päälle helposti ilman ajanvarausta. Tarjous on käytettävissä seuraavissa GoWashin toimipisteissä: Helsingissä Konalassa, Espoossa Espoonlahdessa ja Vantaalla Tammistossa.

Katso myös GoWash Bembölen konepesu ja kiillotusvaha –tarjous!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.7.2021 asti ja on käytettävissä autopesuloiden aukioloaikojen mukaan
  • Lahjakortti on käytettävissä GoWash Konalassa, Tammistossa ja Espoonlahdessa
  • Ei ostorajoitusta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä autopesulassa

GOWASH-PESULAT

GoWashin moderni autopesukone on nopea, tehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu autosi puhtaana pitämiseksi, eikä kone vahingoita autosi maalipintaa. GoWash tarjoaa ensimmäisenä Suomessa täysin uutta teknologiaa hyödyntävän harjattoman pesun. GoWash myös kierrättää kaikki auton pesuissa käytetyt pesuvedet. GoWashilla on pesulat Bembölessä, Espoonlahdessa, Konalassa ja Tammistossa. Löydät GoWashin ja sen saamat loistavat arvostelut Facebookista. Tutustu GoWashiin myös yrityksen verkkosivuilla.

LUNASTUSPAIKAT

GoWash Konala
Ristipellontie 13
00390 Helsinki
Puh. 050 328 1393

GoWash Tammisto
Nilsaksentie 7
01510 Vantaa
Puh. 050 328 1262

GoWash Espoonlahti
Amiraalin puistotie 9
02320 Espoo
Puh. 050 328 1415

DIILIÄ MYY

Offerilla