Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 31.7.2021 asti. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Auton konepesu ja kiillotusvaha 12 € (arvo 19 €)

Auton konepesu nyt GoWash Bembölestä tarjoushintaan! GoWashin pesutunneli pesee autosi naarmuttamatta ja nopeasti. Pesun yhteydessä käytetään vuodenaikaan parhaiten soveltuvaa esipesuainetta. Voit valita joko harjattoman tai pehmoharjallisen pesutoiminnon. Pesun lopuksi auton pinnalle lisätään kiillotusvaha, joka viimeistelee autosi uudenkiiltäväksi! Voit saapua paikan päälle helposti ilman ajanvarausta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.7.2021 asti ja käytettävissä autopesulan aukioloaikojen mukaan
  • Voimassa vain GoWash Bembölessä
  • Ei ostorajoitusta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä autopesulassa

GOWASH BEMBÖLE

GoWashin moderni autopesukone on nopea, tehokas ja ympäristöystävällinen ratkaisu autosi puhtaana pitämiseksi, eikä kone vahingoita autosi maalipintaa. GoWash tarjoaa ensimmäisenä Suomessa täysin uutta teknologiaa hyödyntävän harjattoman pesun. GoWash myös kierrättää kaikki auton pesuissa käytetyt pesuvedet. GoWashilla on Bembölen lisäksi pesulat myös Espoonlahdessa, Konalassa ja Tammistossa. Löydät GoWashin ja sen saamat loistavat arvostelut Facebookista.

Aukioloajat

Ma-pe klo 7–21
La klo 8–19
Su klo 10–19

LUNASTUSPAIKKA

GoWash Bemböle
Fallåker 4
02740 Espoo
Puh. 050 328 1260
www.gowash.fi

DIILIÄ MYY

Offerilla