TARJOUS | GreenStar Hotel Oulu – 1–2 hotelliyötä 1–2 henkilölle sis. aamiaiset | Oulu

 • Hotelliyö 1–2 henkilölle sis. aamiaiset 75 € (arvo 115 €)
  – säästä 35 %
 • Kaksi hotelliyötä 1–2 henkilölle sis. aamiaiset 139 € (arvo 230 €)
  – säästä 40 %

Greenstar Hotel takaa majoittumisen tapahtuvan juuri sinun arvojesi mukaisesti! Greenstarin periaatteisiin kuuluvat luonnonmukaisuuteen ja hyvinvointiin keskittyminen, elämää helpottavien ja ympäristöystävällisten valintojen keventäminen, sekä yhteistyön tekeminen paikallisten kumppaneiden kanssa. Nämä periaatteet näkyvät hotelliarjessa, ja sen myötä myös vieraiden ja hotellin yhteisten arvojen toteutumisessa. Lataa sähköautoasi Greenstarin kumppanien, Teslan ja Virran latauspisteillä, tai nauti paikallisesti paahdetusta luomukahvista, joka on mitä luultavimmin keitetty hotellin katolla sijaitsevien aurinkopaneelien tuottamalla aurinkoenergialla.

Valitse toivomasi vaihtoehto, ja majoitu joko yksi tai kaksi yötä uudessa GreenStarin Oulun hotellissa. Tarjous koskee Green twin room -huonetyyppiä 1–2 henkilölle sisältäen aamiaisen. Hotellissa on mahdollista majoittaa myös lemmikkisi ja / tai kolmas henkilö lisämaksusta. Kysy tarjous vastaanotosta varauksenteon yhteydessä.

Matkalla muualle kuin Ouluun? Tästä muiden kaupunkien tarjoukseen

EHDOT

 • Lahjakortti on käytettävissä 31.5.2023 asti (ei voimassa erikoistapahtumien aikana) GreenStar Hotel Oulussa
 • Varaukset saatavuustilanteen mukaan puhelimitse tai sähköpostitse hotellin vastaanotosta
 • Peruutukset saapumispäivänä klo 18.00 mennessä

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaukset hotellin vastaanotosta puhelimitse 010 423 9394 tai sähköpostilla [email protected], Mainitse Offerilla-lahjakorttisi koodi varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hotellin vastaanotossa

GREENSTAR HOTEL

Greenstar on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju. Kantava ajatus oli perustaa hotelliketju, jossa sisäänrakennetulla ekologisuudella säästettäisiin sekä ympäristöä, että kustannuksia. Näin Greenstar voisi tarjota vierailleen laadukkaan ja fiksusti kustannustehokkaan majoituspalvelun suomalaisessa kaupunkikeskustassa. Kotimaisen Greenstar hotelliketjun missio rakentuu neljästä tekijästä: personoidusta asiakaskokemuksesta, joka vastaa vieraiden todellisiin tarpeisiin, tavoitellusta positiivisesta vaikutuksesta ilmastoon negatiivisen sijasta, luonnon, energian ja rahan säästöstä, joka mahdollistaa edullisen majoittautumisen, ja uusimman teknologian hyödyntämisestä kaikkien näiden asioiden saavuttamiseksi. Jokaisen hotellin ekologinen tarina on ainutlaatuinen, sillä hotellit suosivat paikallisia kumppaneita, jonka myötä jokainen hotelli on ainutlaatuinen.

GreenStar Hotel Oulu sijaitsee aivan keskustan ytimessä, vain 500 metrin päässä rautatieasemalta. Hotellissa on 120 huonetta, yhteiskeittiöt sekä uudet aamiaistilat. Pysäköinti ja lisävuoteet lapsille ovat varattavissa erikseen.

DIILIÄ MYY

Greenstar Hotel
Uusikatu 26
90100 Oulu
Puh: 010 423 9394
Y-tunnus: 2190146-5
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin matkailudiileihin!