Myös Klarnan osamaksulla tai laskulla. Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 1.6. – 30.9.2021. Voit siis ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • LOPPUUNMYYTY2 vrk majoitus 2 makuuhuoneen rinnehuvilassa 389 € (arvo 692 €)
  säästä 44 %
 • LOPPUUNMYYTY3 vrk majoitus 2 makuuhuoneen rinnehuvilassa 569 € (arvo 1038 €)
  säästä 45 %
 • 2 vrk majoitus 3 makuuhuoneen rinnehuvilassa 469 € ( arvo 840 €)
  säästä 44 %
 • 3 vrk majoitus 3 makuuhuoneen rinnehuvilassa 689 € (arvo 1260 €)
  säästä 45 %
 • 2 vrk majoitus 3 makuuhuoneen rantahuvilassa 719 € (arvo 1280 €)
  säästä 44 %
 • LOPPUUNMYYTY3 vrk majoitus 3 makuuhuoneen rantahuvilassa  999 € (arvo 1980 €)
  säästä 50 %

Rentouttava loma luonnon keskellä modernissa huvilassa? Halla Resort tarjoaa nyt 2–3 vuorokauden lomat huikeissa huviloissaan jopa 50 % alennuksella!

Valittavissasi on rinnehuvila tai rantahuvila. Maisemaan sulautuvassa Nature & Design -rinnehuvilassa nautit modernin huvilan varustelutasosta, omasta rauhasta ja upeista Saimaa-näköaloista. Kaksikerroksiset puurakenteiset huvilat on suunnitellut arkkitehti Timo Leiviskä, ja ne sijaitsevat vain 70 metrin päässä rantaviivasta.

Ylellisessä Rantahuvilassa yövyt omassa rauhassa ja nautit vivahteikkaasta järviluonnosta omalla, Saimaalle kurkottavalla laiturilla. Arkkitehti Emma Johanssonin suunnittelemissa, ekopuusta ja luonnonmateriaaleista rakennetuissa huviloissa luonto on erottamaton osa arkitehtuuria. Sisätiloiltaan Rantahuvilat ovat avaria ja valoisia. Jokaisessa huvilassa on oma sauna, täysin varustettu keittiö ja tunnelmaa luova takka. Rauhallisella sisäpihalla ja aurinkopatiolla järvimaisemasta voi nauttia ympäri vuoden. Jokaisessa villassa on lisäksi ainutlaatuinen kokonaisuus suomalaisten taiteilijoiden taideteoksia.

Kaikki majoituspaketit sisältävät maksuttoman internet-yhteyden ja aamiaisen, kuntosalin sekä sauna- ja allasosaston käytön Anttolanhovin hotellissa. Huviloissa majoittuville tarjolla maksutta myös erilaisia harrastevälineitä vuodenaikojen mukaan, kuten kävelysauvoja, lumikenkiä, pulkkia, potkukelkkoja, polkupyöriä sekä erilaisia pihapelejä. Lisämaksusta on saatavilla päiväpetaus, kuohuviinitervehdys, syntymäpäiväkakku, illalliskattaus huvilassa, aamiaistoimitus sekä kokousvälineet.

Katso myös majoitustarjous aikavälille 1.10.2020 – 31.5.2021

Kuvat: Halla Resort

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 1.6. – 30.9.2021 pois lukien juhannuksen pyhät
 • Varaukset saatavuustilanteen mukaan
 • Tarjous koskee vain Halla Resortin kautta tehtyjä varauksia
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Tee varaus puhelimitse numerosta 044 430 1100, sähköpostitse [email protected] tai lomakkeella nettisivuilla ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

HALLA RESORT

Halla Resort tarjoaa arjen irtiottoja Anttolassa Etelä-Savossa. Upeissa huviloissa pääset lähelle luontoa ja voit tuntea kehon ja mielen rentoutumisen. Tarjolla on mitä loistavimmat puitteet ulkoiluun ja erilaisiin aktiviteetteihin luonnossa. Kaikki huvilat ovat korkeatasoisia ja tarkasti suunniteltuja. Tutustu lisää Halla Resortin huviloihin ja palveluihin kotisivuilla.

DIILIÄ MYY

Halla Resort
Hovintie 224
52100 Anttola
Puh. 044 430 1100
Y-tunnus: 2950968-7
www.hallaresort.fi