Myös Klarnan osamaksulla tai laskulla. Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 31.5.2021 asti. Voit siis ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • LOPPUUNMYYTY2 vrk majoitus 2 makuuhuoneen rinnehuvilassa 279 € (arvo 480 €)
  säästä 42 %
 • 3 vrk majoitus 2 makuuhuoneen rinnehuvilassa 399 € (arvo 720 €)
  säästä 45 %
 • 2 vrk majoitus 3 makuuhuoneen rinnehuvilassa 369 € ( arvo 660 €)
  säästä 44 %
 • LOPPUUNMYYTY3 vrk majoitus 3 makuuhuoneen rinnehuvilassa 549 € (arvo 990 €)
  säästä 45 %
 • LOPPUUNMYYTY2 vrk majoitus 3 makuuhuoneen rantahuvilassa 499 € (arvo 860 €)
  säästä 42 %
 • LOPPUUNMYYTY3 vrk majoitus 3 makuuhuoneen rantahuvilassa  699 € (arvo 1290 €)
  säästä 46 %

Rentouttava loma luonnon keskellä modernissa huvilassa? Halla Resort tarjoaa nyt 2–3 vuorokauden lomat huikeissa huviloissaan jopa 46 % alennuksella!

Valittavissasi on rinnehuvila tai rantahuvila. Maisemaan sulautuvassa Nature & Design -rinnehuvilassa nautit modernin huvilan varustelutasosta, omasta rauhasta ja upeista Saimaa-näköaloista. Kaksikerroksiset puurakenteiset huvilat on suunnitellut arkkitehti Timo Leiviskä, ja ne sijaitsevat vain 70 metrin päässä rantaviivasta.

Ylellisessä Rantahuvilassa yövyt omassa rauhassa ja nautit vivahteikkaasta järviluonnosta omalla, Saimaalle kurkottavalla laiturilla. Arkkitehti Emma Johanssonin suunnittelemissa, ekopuusta ja luonnonmateriaaleista rakennetuissa huviloissa luonto on erottamaton osa arkitehtuuria. Sisätiloiltaan Rantahuvilat ovat avaria ja valoisia. Jokaisessa huvilassa on oma sauna, täysin varustettu keittiö ja tunnelmaa luova takka. Rauhallisella sisäpihalla ja aurinkopatiolla järvimaisemasta voi nauttia ympäri vuoden. Jokaisessa villassa on lisäksi ainutlaatuinen kokonaisuus suomalaisten taiteilijoiden taideteoksia.

Kaikki majoituspaketit sisältävät maksuttoman internet-yhteyden ja aamiaisen, kuntosalin sekä sauna- ja allasosaston käytön Anttolanhovin hotellissa. Huviloissa majoittuville tarjolla maksutta myös erilaisia harrastevälineitä vuodenaikojen mukaan, kuten kävelysauvoja, lumikenkiä, pulkkia, potkukelkkoja, polkupyöriä sekä erilaisia pihapelejä. Lisämaksusta on saatavilla päiväpetaus, kuohuviinitervehdys, syntymäpäiväkakku, illalliskattaus huvilassa, aamiaistoimitus sekä kokousvälineet.

Katso myös majoitustarjous aikavälille 1.6. – 30.9.21.

Kuvat: Halla Resort

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 31.5.2021 asti pois lukien joulun ja uudenvuoden pyhät
 • Varaukset saatavuustilanteen mukaan
 • Tarjous koskee vain Halla Resortin kautta tehtyjä varauksia
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Tee varaus puhelimitse numerosta 044 430 1100, sähköpostitse [email protected] tai lomakkeella nettisivuilla ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

HALLA RESORT

Halla Resort tarjoaa arjen irtiottoja Anttolassa Etelä-Savossa. Upeissa huviloissa pääset lähelle luontoa ja voit tuntea kehon ja mielen rentoutumisen. Tarjolla on mitä loistavimmat puitteet ulkoiluun ja erilaisiin aktiviteetteihin luonnossa. Kaikki huvilat ovat korkeatasoisia ja tarkasti suunniteltuja. Tutustu lisää Halla Resortin huviloihin ja palveluihin kotisivuilla.

DIILIÄ MYY

Halla Resort
Hovintie 224
52100 Anttola
Puh. 044 430 1100
Y-tunnus: 2950968-7
www.hallaresort.fi