Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 60 min kuivakuppaus ja imukuppihieronta 35€ (arvo 70€)

Kuivakuppaus on alun perin vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään monenlaisten vaivojen, kuten niska-hartiaseudun kireyden, kipeytyneen selän ja iskiasvaivojen, hoitamiseen. Hoito sopii erinomaisesti myös lihashuoltoon, minkä lisäksi se vähentää selluliittia ja parantaa aineenvaihduntaa. Kuppien idea perustuu siihen, että ne muodostavat alipaineen ja imaisevat ihon pehmytkudosta sisäänsä. Kuppien annetaan ensin vaikuttaa, minkä jälkeen tehdään imukuppihieronta.

Hieronnassa imukuppeja liikutetaan rasvatulla iholla. Stimuloiva käsittely on erittäin tehokas: vaikutus on noin nelinkertainen klassiseen hierontaan verrattuna. Käsittelyn jälkeen olo on rentoutunut ja hoidettu alue tuntuu miellyttävän lämpimältä. Hoito vilkastuttaa verenkiertoa, aineenvaihduntaa ja imunestekiertoa. Tästä syystä on tärkeää muistaa juoda runsaasti vettä hoidon jälkeen!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 152 9926 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hyvinvointistudiossa

HYVINVOINTISTUDIO HEIDI WEAVER

Tervetuloa hoitamaan, hemmottelemaan, huoltamaan sekä kehoa että mieltä! Hyvinvointistudio Heidi Weaver tarjoaa lihashuoltoa, rentoutusta, kuntoutusta, neuvontaa ja tukea hyvinvoinnin ja liikunnan saralla. Hyvinvointistudio toimii hyvien kulkuyhteyksien varrella Töölössä, Mannerheimintien varrella. Voit tutustua yritykseen tarkemmin sen kotisivuilla tai Facebookissa.

Normaalihinta perustuu Hyvinvointistudio Heidi Weaverin asettamaan hinnastoon, joka on tarkastettu 31.7.2019.

DIILIÄ MYY

Hyvinvointistudio Heidi Weaver
Mannerheimintie 88
00250 Helsinki
Puh: 040 152 9926
Y-tunnus: 2378122-5
www.hyvinvointistudioheidiweaver.com