Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Express-kasvohoito 19 € (arvo 40 €)
  – säästä 53 %
 • Kemiallinen kuorinta 25 € (arvo 50 €)
  – säästä 50 %
 • 90 min kasvohoito 39 € (arvo 95 € )
  – säästä 59 %
 • 120 min timanttikasvohoito 49 € (avo 145 €)
  – säästä 66 %

Kasvohoito juuri sinun ihosi tarpeisiin! Nyt saat Jätkäsaaren ja Malminiityn Health & Beauty Studio -kauneushoitoloista valinnaiset kasvohoidot edulliseen tarjoushintaan. Valittavanasi on vaihtoehtoja pikakaunistavasta Express-kasvohoidosta 120 min kestoiseen kasvojen ihoa kokonaisvaltaisesti hoitavaan timanttikasvohoitoon. Lue alta kasvohoitojen kuvaukset ja valitse mieleisesi!

Express-kasvohoito
Todellinen pikakaunistaja, joka tekee kasvoista välittömästi raikkaat ja kosteutetut. Hoito sisältää meikin poiston, kosteutuksen sekä tehonaamion.

Kemiallinen kuorinta
Huippuhoito ihon ulkonäön ja rakenteen parantamiseen. Kasvoille levitetään happoliuos, joka vähitellen kuorii ihon pintakerroksen. Ihon uusiutuminen aktivoituu ja noin viikko toimenpiteestä kasvot näyttävät huomattavasti heleämmiltä ja terveiltä. Kemiallinen kuorinta sopii hoidoksi monenlaisiin iho-ongemiin kuten rasvaiseen ihoon ja akneen sekä juonteiden, arpien ja epätasaisuuksien silottamiseen

90 min kasvohoito
Kokonaisvaltainen kasvohoito, joka tehdään ihotyypin mukaisilla hoitotuotteilla. Hoito aloitetaan poistamalla meikki sekä päivän aikana kertyneet saasteet kasvoilta. Seuraavaksi iholle tehdään perusteellinen puhdistus joko mekaanisesti tai ultraäänellä. Kasvoille levitetään myös naamio ja loppuvoide.

120 min timanttikasvohoito
Timanttikasvohoito on kasvoja uudistava ja kirkastava hoito, joka perinteisen kasvohoidon hoitovaiheiden lisäksi sisältää timanttihionnan. Ensin meikit ja päivän aikana iholle kertyneet saasteet poistetaan, jonka jälkeen tehdään ihonpuhdistus. Seuraavaksi iholle tehdään timanttihionta ja kasvoit käsitellään erilaislla hoitopäillä ja alipaineella. Kuollut ihosolukko kuoriutuu pois, ihon pinta tasoittuu ja kasvot ovat erittäin vastaanottavaiset tehoaineille. Hionnan jälkeen kasvoille tehdään hemmotteleva hieronta ja lopuksi levitetään naamio. Timanttihiontaa ei suositella couperosaiselle sekä erittäin herkälle iholle.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Käytettävissä klo 12–16 Jätkäsaaren ja Vantaan toimipisteissä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta Health & Beauty Studion onlineajanvarauksen kautta ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

HEALTH & BEAUTY STUDIO

Health & Beauty Studio on kauneushoitola, joka sijaitsee Vantaan Malminiityssä ja Helsingissä Jätkäsaaressa. Kauneushoitola tarjoaa laajan valikoiman erilaisia käsi- ja jalkahoitoja, kulmakarvakäsittelyjä, ripsienpidennyksiä, sokerointeja ja hierontoja. Löydät Health & Beauty Studion myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Health & Beauty Studio
Puh: 045 209 9888
Y-tunnus: 2765425-8
www.hbstudio.fi

TOIMIPISTEET

Health & Beauty Studio Jätkäsaari
Livornonkatu 3
00220 Helsinki

Health & Beauty Studio Malminiitty
Malminiityntie 20
01350 Vantaa