Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä. Huomaathan, että palvelu on englanniksi. 

TARJOUS

  • 45 min hypnoterapia 29 € (arvo 80 €)

Oletko valmis avaamaan alitajuntasi ja työskentelemään sen kanssa? Hypnoosi-istunnon vetävä naisterapeutti puhuu englantia ja on täysin pätevä kliininen hypnoterapeutti. Terapeutti puhuu mielellään asiakkaan kanssa puhelimitse ennen tapaamista varmistaakseen, että terapeuttinen lähestymistapa sopii tarpeisiisi.

Mikä hypnoositerapia on?
Hypnoosissa ei ole mitään mystistä. Oikeastaan jokainen saavuttaa hypnoosiksi kutsuttavan täysin luonnollisen rentoutumistilan vähintään kahdesti päivässä. Hypnoterapia on hoitokeino, jolla pyritään muuttamaan käyttäytymistä tai vaikuttavaan pitkään vaivanneisiin tuntemuksiin tai ongelmiin. Hypnoosi on syvästi rento tila, jossa mieli reagoi herkemmin positiivisiin ehdotuksiin.

Kliininen hypnoterapia voi auttaa sinua tekemään positiivisia muutoksia ajatuksiisi, tunteisiisi ja käyttäytymiseesi. Näitä ovat esimerkiksi ei-toivotut fobiat, pakkomielteet tai tavat. Se voi myös auttaa kivunhallintaan, painonpudotukseen, itsetunnon kohotukseen tai suoritukseen liittyvään stressiin. Hypnoosin aikana pysyt hallitsemaan itseäsi eikä kukaan voi pakottaa sinua tekemään mitään tahtoasi vasten. Hypnoosissa pysyt siis vastuussa omasta toiminnastasi ja käyttäytymisestäsi. Voit tuoda itsesi pois hypnoottisesta tilasta milloin tahansa.

Ensimmäisessä istunnossa tutustutaan tilanteeseesi, kohtaamiisi haasteisiin ja puhumme siitä, mitä halutaan terapialla saavuttaa. Sitten hypnoterapia räätälöidään juuri sinun tavoitteisiin ja vaatimuksiin. Asiakkaat kertovat usein huomaavan tuloksia jo ensimmäisen istunnon jälkeen, mutta joskus tarvitaan useampia sessioita. Huomaathan, että palvelu on englanniksi.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ensikäyntiin puhelimitse numerosta 050 555 0084 tai ota yhteyttä nettisivujen kautta. Huomioithan, että palvelu on vain englanniksi
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä terapiassa

HELSINKI COUNSELLING AND THERAPY CENTRE

Helsinki Counselling and Therapy Centre on pieni neuvonta- ja terapiakeskus, joka sijaitsee Iso-Roobertinkadulla, Helsingin keskustassa. Jos sinulla on vaikeuksia edetä elämässäsi – sinulle räätälöity terapia auttaa. Palveluja on tarjolla niin suomeksi kuin englanniksi. Palvelutarjonnasta löydät myös ratkaisukeskeistä lyhythoitoa yksilöille, ryhmille ja pariskunnille. Tutustu terapiakeskukseen Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Helsinki Counselling and Therapy Centre
Iso Roobertinkatu 43
00120 Helsinki
Puh: 050 555 0084
Y-tunnus: 2179550-0