Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Agent on Board -pakohuonepeli 2–6 hengelle 69 € (arvo 130 €)

Agentti Harry Kuusik saa selville, että URG:n soluttama kaksoisagentti on loikkaamassa lännestä itään laivaristeilyllä Helsingistä Tallinnaan. Kaksoisagentti on varastanut päämajan kassakaapista ydinpommin piirustukset ja Harryn tehävänä on hankkia piirrustukset takaisin.

Harry matkustaa laivalla Helsingistä Tallinnaan seuraten kaksoisagenttia, onnistuen murtautumaan kaksoisagentin hyttiin ja löytämään ydinpommin piirrustukset. Mutta Harry huomataan ja hän joutuu pakenemaan hyttiinsä. Hytistään Harry lähettää viestin päämajaan ja kertoo, että hän on piilottanut piirrustukset laivaan ja jättänyt vihjeitä niiden olinpaikasta perässä tuleville kollegoille.

Ihmiskunta on vaarassa ja ainoa mahdollisuus on toimia ennen vihollista. Pystytkö sinä agenttiryhmäsi kanssa pelastamaan maailman yhdintuholta? Teillä on tunti aikaa ratkaista luovuutta, tiimityötä sekä loogista päättelyä vaativat arvoitukset ja poistua suljetusta huoneesta. Maailman kohtalo on käsissänne!

Katso myös Helsinki Escapen Murder in Wonderland -pakohuonepeli.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.5.2020 asti, johon mennessä peli on myös pelattava
  • Voimassa vain Agent on Board -pakohuonepelissä. Tarjousta ei voi käyttää muihin peleihin
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Helsinki Escapen onlineajanvarausjärjestelmästä ja syötä Offerilla-lahjakortin koodi kupongin koodi -kohtaan
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä pakohuoneella

HELSINKI ESCAPE

Helsinki Escape tarjoaa erilaisia pakohuonekokemuksia, joissa pääset ratkaisemaan arvoituksia agenttina! Yrityksen palvelutarjontaan kuuluu myös räätälöidyt pakohuone-elämykset, jotka sopivat täydellisesti isommille ryhmille, firman pikkujouluihin tai TYKY-päiville. Helsinki Escape sijaitsee Pasilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella – paikan päälle pääset näppärästi esim. raitiovaunuilla 2, 3 ja 9 tai busseilla 23, 69 ja 58. Pasilan asemalta on vain 700 metrin kävely Helsinki Escapeen. Voit tutustua yritykseen myös Facebookissa.

Normaalihinta perustuu Helsinki Escapen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 4.3.2020.

DIILIÄ MYY

Helsinki Escape
Karjalankatu 2 b 24
00520 Helsinki
Puh: 050 439 3733
Y-tunnus: 2499930-6
www.helsinkiescape.fi