Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Salsan alkeiskurssi yhdelle 25€ (arvo 105€)
  • Salsan alkeiskurssi kahdelle 45€ (arvo 210€)

Helsinki Salsa Academyn tanssin alkeiskurssit järjestetään kahden päivän intensiiviopetuksena. Kurssin aikana opetellaan valintasi mukaan joko salsan perusteita, rytmiä sekä paritanssin alkeita. Kurssit on suunniteltu systemaattisesti eteneväksi kokonaisuudeksi tavoitteena antaa jokaiselle osallistujalle intensiivinen sykäys tanssin maailmaan. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita osallistuakseen kurssille. Pareja vaihdellaan tuntien aikana, joten osallistua voi parin kanssa tai ilman. Yhden kurssin kokonaiskesto on 7 tuntia. Käy tutustumassa kurssien aikatauluihin ja sisältöihin tarkemmin Helsinki Salsa Academyn kotisivuilla.

Kurssien ajankohdat:
Salsa-alkeiskurssi, Kalasatama – 20.–21.7.2019

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa valitsemallasi kurssilla
  • Kurssia ei voi peruuttaa ilmoittautumisen jälkeen
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi kurssi ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Ilmoittaudu ja rekisteröidy tanssikurssille Helsinki Salsa Academyn nettikaupassa. Valitse ilmoittaudutko leiriin viejäksi vai seuraajaksi. Jos ostit pareille tarkoitetun lahjakortin käy ilmoittamassa sekä itsesi, että parisi erikseen mukaan.
  • Lisää valitsemasi kurssi ostoskoriin ja syötä koodi: “offerilla”  alennuskoodi-kenttään, jolloin hinnaksi muuttuu 0€. Kirjoita vielä tämän jälkeen lahjakorttisi koodi sille varattuun kenttään. Nyt olet ilmoittautunut leirille ja saat Helsingin Salsa Academyltä ohjeita muutama päivä ennen kurssin alkua

HELSINKI SALSA ACADEMY

Helsinki Salsa Academy tarjoaa tanssinopetusta Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Tarjontaan kuuluu niin yksityis- kuin ryhmäopetustunnit, intensiivikurssit, tanssibileet ja studiopalvelut. Käy tutustumassa tanssikouluun myös Facebookissa.

Normaalihinta perustuu Helsinki Salsa Academyn asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 9.7.2019.

DIILIÄ MYY

Helsinki Salsa Academy
Y-tunnus: 2386869-7
www.helsinkisalsaacademy.com

Helsinki Salsa Academy, Kalasatama:
Vanha Talvitie 19 A, 00580 Helsinki

Helsinki Salsa Academy, Lauttasaari:
Heikkiläntie 10, 00210 Helsinki