Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 75–90 min akupunktio 30€ (arvo 65€)
  • 90–120 min Neurosonic-rentoutushoito ja akupunktio 40€ (arvo 93€)

Ota aikaa itsellesi ja rentoudu akupunktiossa tai Neurosonic-hoidossa! Hoidot helpottavat kiputiloja, saa verenkiertosi vilkastumaan ja rentouttavat hermostoasi, mikä saa aikaan kokonaisvaltaisen rentoutuneen olon sekä auttaa kehoasi toimimaan tasapainoisemmin. Akupunktio kestää 75-90 minuuttia ja Neurosonic-hoito kestää 90-120 minuuttia asiakkaasta riippuen.

Akupunktion avulla voit saada apua lukuisiin eri vaivoihin, kuten päänsärkyyn, unettomuuteen, kiputiloihin, ruoansulatusvaivoihin, astmaan tai allergiaan. Hoidosta vastaa perinteisen kiinalaisen lääketieteen neljännen vuoden opiskelija. Akupunktiossa pieniä neuloja pistellään kevyesti akupisteisiin, jotka sijaitsevat energiakanavien, meridiaanien, varrella.

Neurosonic-rentoutushoito kohentaa sekä henkistä että fyysistä hyvinvointia. Neurosonic-hoitopatja kohdistaa lihaksia rentouttavaa ja mieltä rauhoittavaa matalataajuista värähtelyä haluttuihin kehonosiin tai koko kehoon. Matalataajuisen värähtelyn oleellisin vaikutus liittyy autonomisen hermoston toimintaan, kun sympaattinen toiminta vähenee ja parasympaattinen lisääntyy. Vaikutuksen ansiosta tahdosta riippumattomat ruumiintoiminnot, kuten verenkierto, verenpaine, syke, suolisto ja sisäelimet tasapainottuvat, jolloin myös kehon jännitystila laskee samalla. Muita Neurosonicin positiivisia vaikutuksia ovat muun muassa unenlaadun parantuminen, serotoniinin tuotannon lisääntyminen sekä kortisolin tuotannon väheneminen. Nämä vaikuttavat puolestaan positiivisesti mielialaan ja vireystilaan sekä ahdistuneisuuden ja jännittyneisyyden vähenemiseen. Neurosonic vaikuttaa kokonaisvaltaisesti myös aineenvaihduntaan vilkastuttaen verenkiertoa ja nestekiertoa, lievittäen erilaisia kiputiloja, laskien turvotusta sekä parantaen vatsan ja keuhkojen toimintaa sekä yleistä vireystilaa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 15.2.2019 asti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 296 8502 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

HOITOHUONE YOURVISION

Hoitohuone YourVision on hyvinvointihoitola, joka sijaitsee Helsingin Lauttasaaressa. Hoitola tarjoaa muun muassa hermoratahierontaa, reiki energiahoitoa, rentoutusohjausta, kiinalaisia hoitoja ja akupunktiota. Lisäksi hoitolassa järjestetään muun muassa Shindon peruskursseja. Löydät Hoitohuone YourVisionin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hoitohuone YourVision
Lielahdentie 2
00200 Helsinki
Puh:  044 296 8502
Y-tunnus: 1655678-3
www.yourvision.fi