Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 90 min elvyttävä tehokasvohoito 49 € (arvo 138 €)

Virkeämpi ilme ja kirkkaammat kasvot! Vastaa nyt ihosi tarpeisiin Hoitola Impressen elvyttävällä tehokasvohoidolla. 90 min kestävä laaja hoitokokonaisuus on kehitelty palauttamaan väsyneen ihon elinvoiman.

Tehokasvohoito aloitetaan kasvojen lempeällä puhdistuksella, jonka jälkeen kasvot käsitellään timanttihiontalaitteella. Timanttihionta on erilaisten hoitopäiden ja säädettävän imun avulla tehtävä tehokas kuorinta, joka silminnähden kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Tämän jälkeen ihoa hoidetaan led-valoterapialla (30 min). Eri sävyisillä led-valoilla on omat hoitotarkoituksensa, jolloin hoito saadaan aina räätälöityä asiakkaan ihon tarpeisiin. Led-valolla saadaan mm. vähennettyä tulehduksia, aktivoitua solujen toimintaa ja silotettua ihoa. Hoidon päätteeksi kasvot hierotaan ja kasvoille levitetään naamio, seerumi ja loppuvoiteet.

Hoitolasta lähdet täydellisen rentoutuneena ja kasvot raikkaan hehkuvina!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä kauneushoitolan aukioloaikojen mukaisesti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika puhelimitse numerosta 040 179 2686 tai Hoitola Impressen onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

HOITOLA IMPRESSE

Hyvässä ihon- ja kehonhoidossa tarvitaan ammattitatitoa kokemusta ja hoitavat kädet.

Tulokselliseen ihonhoitoon erikoistunut Hoitola Impresse palvelee asiakkaitaan vankalla osaamisella ja edistyksellisimmillä hoitomenetelmillä. Yrityksen palvelutarjonnasta löydät perinteiset kosmetologiset hoidot, jonka lisäksi hoitolan henkilökunta on erikoistunut moninaisten iho-ongemien, pigementtimuutosten ja ihon ikääntymisen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Osaamisalueisiin lukeutuu myös Yumi Lashes -ripsikäsittelyt, Shellac-lakkaukset sekä kestopigmentoinnit.

Hoitola Impressen henkilökunta on koulutettuja kauneudenhoitolana ammattilaisia ja kosmetolgit ovat Suomen Kosmetologiyhdistyksen jäseniä. Hoitolasta saa myös turvalliset täyteainehoidot sekä tarvittaessa vastuulääkärin palvelut.

Tutustu Hoitola Impresseen ja sen saamiin hyviin arvosteluihin Facebookissa ja Instagramissa.

Normaalihinta perustuu Hoitola Impressen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 28.12.2020.

DIILIÄ MYY

Hoitola Impresse
Tehtaankatu 19
00150 Helsinki
Puh: 040 179 2686
Y-tunnus: 3154741-2
www.hyvinvoinninpalvelupiste.fi