TARJOUS

  • LPG-vartalohoito, kasvohieronta sekä Detox-jalkakylpy 25€ (arvo 67,50€)

LPG-vartalohoito:
Ikääntyessäsi ihosi menettää virkeyttä ja kiinteyttä. LPG hoidolla on paikallinen ja pinnallinen vaikutus vartalon ihoon. Hoidon vaikutuksia ovat veren- ja nestekierron vilkastuminen, jolloin aineenvaihdunta paranee ja kuona-aineet poistuvat nopeammin kehosta. Turvotus vähenee, tulehdus ja kivut lievittyvät. Sidekudos venyy jolloin arpikudos pehmenee ja siitä tulee kimmoisampi.

Kasvohieronta:
Hieronta elvyttää verenkiertoa ja lymfan kulkua ja tällä edistetään ihosolujen aineenvaihduntaa. Kasvojen lihakset myös rentoutuvat hyvin voimakkaammassa käsittelyssä. Turvotus vähenee ja ihokudoksen kimmoisuus paranee tehden kasvoistasi kuulaammat ja kiristämättömät.

Detox-jalkakylpy:
pH lukema terveessä elimistössä on 7 tai hieman yli. Vitamiinien ja ravinteiden imeytymistä, solujen energiantuotantoa sekä kehoon tulleiden raskasmetallien ja rasvahappojen poistumista vähentävät elimistösi liian hapan pH. Myös selluliitti on usein happamasta kehon kuonasta johtuvaa. Elimistön happamuuden on havaittu johtuvan ruokavaliosta, kuona-aineiden kertymisestä sekä tunneperäisestä stressistä. Ionikylpylaite voi vilkastuttaa kehon lymfanesteen kiertoa johtamalla pienen määrä sähköä elektrolyysilaitteen avulla kylpyveteen ja siitä suola-vesiliuoksen avulla kehoon. Sähkövirta johdetaan solujen väliin irrottamaan kuonaa, joka poistuu lymfakierron kautta. Elintärkeää happea saadaan johdettua hoidon avulle jo sairaille ja vahingoittuneille soluille sekä kudoksille.

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 3 kk ostopäivästä, aukioloaikojen mukaisesti
  • Ajanvaraus viim. 4 vk ennen voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa yhden lahjakortin itsellesi ja yhden lahjaksi
  • Vain asiakkaille, jotka eivät ole olleet hoidoissa EasyFitin uusissa toimitiloissa

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostitse osoitteesta [email protected]
  • Näytä Offerilla-lahjakortti tai sen mobiiliversio paikan päällä hoitolassa

HOITOLA PREVENTIO

EasyFit-keskukseen viime elokuussa avatuissa uusissa tiloissa toimii vaihtoehtoiseen ja holistiseen terveydenhoitoon suuntautunut Hoitola Preventio. Hoitola tarjoaa monipuolisia mielen ja kehon hyvinvointipalveluita. Palvelutarjonnasta löytyy muun muassa ION-Detox- ja LPG-hoidot, kasvohoitoja, hierontaa sekä joogaa.

Normaali hinta perustuu Prevention hinnastoon, joka on tarkistettu 1.2.2018.

DIILIÄ MYY

Hoitola Preventio
Pirkankatu 8 (EasyFit Tampere)
33210 Tampere
Puh: 050 371 4442
Y-tunnus: 2035189-5
www.preventio.fi