Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 2 × kiinteyttävä vartalohoito ja imukuppihieronta 59€ (arvo 230€)
  – säästä 74%
 • 3 × kiinteyttävä vartalohoito ja imukuppihieronta 79€ (arvo 345€)
  – säästä 77%

Haluatko tehostaa rasvanpolttoa ja vähentää selluliittia nopeasti? Hoitola Tähtiolon infra- ja lymfapukuhoidot vilkastuttavat aineenvaihduntaasi ja verenkiertoasi ja aktivoivat rasvanpolttoa!

Hoitola Tähtiolon infrapukuhoito auttaa kehon palautumiseen, painonhallintaan ja kipuhin. Infrapuku poistaa raskasmetallit ja toksiinit keholta sekä vilkastuttaa verenkiertoa sekä polttaa rasvaa. Lymfapukuhieronnassa käytetään apuna mekaanista lymfahierontalaitetta. Lymfapukuhieronta on hoitokäsittely, jossa päälle puettavan puvun ilmatyynyt aikaansaavat tasaisen painevaikutuksen. Eteenpäin työntävä paine parantaa aineenvaihduntaa, poistaa turvotusta ja auttaa esimerkiksi väsyneiden jalkojen virkistämisessä.

Imukuppihieronta sopii hienosti täydentämään infrapukuhoidon tai lymfapukuhieronnan aikaansaamia vaikutuksia, sillä se korjaa, kiinteyttää ja vahvistaa sidekudosta ja ihoa, sekä poistaa kuonaa ja selluliittia. Ensimmäinen hoitokerta sisältää noin 30 minuutin konsultaation, joten ensimmäinen hoitokerta kestää kokonaisuudessaan noin 1,5 tuntia. Hoidon kokonaiskesto on 60 minuuttia, josta ensimmäiset 30 minuuttia on infrapussihoitoa tai lymfapukuhierontaa ja toiset 30 minuuttia imukuppihierontaa. Käsittelyn jälkeen iho on kimmoisa ja sileä, ja olo virkistynyt.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 050 550 3775 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

HOITOLA TÄHTIOLO

Helsingin Munkkiniemessä sijaitseva Hoitola Tähtiolo on aivan raitiovaunu 4 reitin varrella. Tarjonnasta löytyy ammattitaidolla räätälöityjä monipuolisia hoitoja aivan Munkkiniemen portissa. Hoitolassa voit viihtyä ja rentoutua kokonaisvaltaisesti ja jokaista asiakasta kohdellaan suurella sydämellä. Monet asiakkaat ovatkin kehuneet oloaan lähtiessään kuin “tähdeksi”. Löydät Hoitola Tähtiolon myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hoitola Tähtiolo
Tammitie 20
00330 Helsinki
Puh: 050 550 3775
Y-tunnus: 2491052-7
www.hoitolatahtiolo.fi