Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Hiusten keratiinisuoristus 75€ (arvo 150€)

Hoitola Hile tarjoaa uutena palveluna nyt myös parturi-kampaamopalveluita. Oletko aina haaveillut suorista hiuksista? Hoitola Hile tarjoaa nyt tutustumishintaan kestävän keratiinisuoristuksen laadukkailla Schwarzkopfin tuotteilla. Keratiinisuoristus toimii samalla tavalla, kuin perinteinen permanentti. Hiuksen rikkisidokset katkaistaan ja muotoillaan uudelleen haluttuun muotoon jonka jälkeen lopputulos on kestävä ja lähtee vain leikkaamalla tai uudella käsittelyllä. Upeat, kiiltävät ja suorat hiukset, joita on helppo muotoilla. Suoristusaineet sisältää silkkiproteiiniyhdistettä, joka antaa kiiltoa sekä keratiinia, joka korjaa, silottaa ja kosteuttaa hiusta.

Huomioithan, että suoristukseen kuluu aikaa 2-3 tuntia hiuksen paksuudesta ja kunnosta riippuen. Suoristukseen ei kuulu hiustenleikkausta, mutta mikäli haluat myös leikkauksen, mainitse siitä heti ajanvarauksessa. Leikkaukset hinnaston mukaisesti.  Jos hius on pidempi kuin olkapäille, veloitetaan erotus diilin ja hinnaston pitkän hiuksen suoristuksen mukaan. Jos hius on paksu, veloitetaan lisämaksu +20€.

Huom! Suoristuskäsittelyä ei voida tehdä asiakkaalle, joka on allerginen permanenttiaineille tai jonka hiuspohja on rikki tai ärsyyntynyt. Suoristuspermanttiaineita ei suositella käytettäväksi hiuksiin, jotka ovat valkaistu tai suoristettu aineilla, joita käytetään yleensä afrohiusten suoristamiseen/värjäämiseen. Ei suositella käytettäväksi myöskään hiuksiin, jotka on juuri äskettäin värjätty metallisuoloja sisältävällä väriaineella (kaupan värit) tai hiuksiin joihin on tehty vaalennus. Ei afro-hiuksiin. Jos hiukset ovat huonokuntoiset ja vaalennetut, suoristusta ei voida tehdä. Jos hiukset ovat hyväkuntoiset ja vaalennetut, suoristus mahdollisesti voidaan tehdä. Jos epäröit, voiko hiuksiisi tehdä keratiinisuoristuksen, voit ottaa yhteyttä ensin puhelimitse p. 045 872 1374 ja tulla käymään paikan päällä.

Lisäpalvelut:
– värin kevytsävytys tai freesaus pesupaikalla +15€
– Olaplex-hoito suoristuksen yhteydessä +25€
Lisäksi asiakkaalle normaalihintaiset hiustenhoitotuotteet kotiin -10% alennuksella.

Katso täältä, miltä keratiinisuorituksen lopputulos näyttää.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 5.2.2018 asti
 • Ajanvaraus viim. 3 viikkoa ennen haluttua aikaa
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa, muuten lahjakortti katsotaan käytetyksi
 • Tarjous koskee puolipitkiä hiuksia. Jos hius on pidempi, kuin olkapäille, veloitetaan erotus diilin ja hinnaston pitkän hiuksen suoristuksen mukaan
 • Jos hius on paksu, veloitetaan lisämaksu 20€
 • Työn suorittaa yrittäjän oppisopimuksella opiskeleva yrittäjä
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Hoitola Hileen onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

HOITOLA HILE

Hoitola Hile sijaitsee Tampereella erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Koivistonkylässä. Hoitola tarjoaa parturi-kampaamopalveluiden lisäksi mm. kosmetologipalveluita sekä fysioterapiaa ja hierontaa. Hoitola Hile palvelee Prismakeskuksessa pitkillä aukioloajoilla. Hoitola Hile löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

Normaalihinta perustuu Hoitola Hileen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 25.10.2018.

DIILIÄ MYY

Hoitola Hile
Lempääläntie 21
33820 Tampere
Puh: 045 872 1374
Y-tunnus: 2462697-2
www.hoitolahile.fi