Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Ultraäänikavitaatio valitulle alueelle 45 € (arvo 179 €)

Ultraäänikavitaatio valitulle alueelle nyt alennettuun hintaan Hoitola Impressestä, Punavuoresta! Ultraäänikavitaatio on pysyvä, tehokas ja kivuton menetelmä ihonalaisen rasvakudoksen hajottamiseen ja vartalon paikalliseen muotoiluun ilman kauneusleikkauksia. Kavitaatio tehdään valintasi mukaan joko etureisille, takareisille, pakaroille, vatsalle tai alleille. Kavitaatio perustuu ultraääni-impulsseihin, jotka rikkovat ihonalaisten rasvasolujen kalvoja. Vapautunut rasva kulkeutuu pois kehosta aineenvaihdunnan mukana muutamien viikkojen kuluessa.

Ultraäänikavitaatio on turvallinen ja hyvin siedetty rasvanpoistomenetelmä, joka ei vaadi edeltäviä toimenpiteitä tai toipumisaikaa. Parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi hoidon jälkeen kannattaa juoda runsaasti vettä, noudattaa vähähiilihydraattista ruokavaliota ja harrastaa aktiivisesti liikuntaa. Jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen on nähtävissä huomattavia tuloksia hoidetulla alueella, kuten -2–4 cm vyötäröltä tai -1–2 cm reisistä. Lopullinen tulos on nähtävissä noin kolme kuukautta kavitaation jälkeen.

Ultraäänikavitaatiota ei suositella asiakkaille, joilla on:
– Sydämentahdistin
– Munuaisten toimintahäiriö
– Maksan toimintahäiriö
– Hoitamaton verenpainetauti
– Syöpä tai kasvain
– Implantteja hoidettavalla alueella
– Diabetes
– Epilepsia
– Sairaalloinen lihavuus
– Raskaus tai imetys
– Metalliosia kehossa
– Flunssa tai kuumetta

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä kauneushoitolan aukioloaikojen mukaisesti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika puhelimitse numerosta 040 179 2686 tai Hoitola Impressen onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

HOITOLA IMPRESSE

Hyvässä ihon- ja kehonhoidossa tarvitaan ammattitatitoa kokemusta ja hoitavat kädet.

Tulokselliseen ihonhoitoon erikoistunut Hoitola Impresse palvelee asiakkaitaan vankalla osaamisella ja edistyksellisimmillä hoitomenetelmillä. Yrityksen palvelutarjonnasta löydät perinteiset kosmetologiset hoidot, jonka lisäksi hoitolan henkilökunta on erikoistunut moninaisten iho-ongemien, pigementtimuutosten ja ihon ikääntymisen hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Osaamisalueisiin lukeutuu myös Yumi Lashes -ripsikäsittelyt, Shellac-lakkaukset sekä kestopigmentoinnit.

Hoitola Impressin henkilökunta on koulutettuja kauneudenhoitolana ammattilaisia ja kosmetolgit ovat Suomen Kosmetologiyhdistyksen jäseniä. Hoitolasta saa myös turvalliset täyteainehoidot sekä tarvittaessa vastuulääkärin palvelut.

Tutustu Hoitola Impresseen ja sen saamiin hyviin arvosteluihin Facebookissa ja Instagramissa.

Normaalihinta perustuu Hoitola Impressen asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 13.1.2021.

DIILIÄ MYY

Hoitola Impresse
Tehtaankatu 19
00150 Helsinki
Puh: 040 179 2686
Y-tunnus: 3154741-2
www.hyvinvoinninpalvelupiste.fi