TARJOUS | Hotel Arthur – hotelliyö kahdelle Standard Double -huoneessa sis. aamiaiset | jopa -38 %

  • Hotelliyö kahdelle Standard Double -huoneessa sis. aamiaiset 110 € (arvo jopa 176 €)

Hotelliyö kahdelle Helsingin ydinkeskustassa Staycationin merkeissä? Hotel Arthur kutsuu sinut nyt irtiottoon arjesta! Tarjous sisältää hotelliyön kahdelle Helsingin keskustan monipuolisten palveluiden ääreltä Standard Double -huoneessa. Viihtyisän hotellihuoneen lisäksi nautit majoittautumisesi yhteydessä myös runsaasta ja herkullisesta buffet aamiaisesta ravintolan noutopöydästä. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Standard Double -huone

– Huoneen pinta-ala 12 m2
– 160 cm leveä parivuode (Queen-size)
– Työpöytä
– Puhelin
– Taulutelevisio
– Kylpyhuoneessa WC, suihku ja hiustenkuivaaja
– Vedenkeitin
– Ei lisävuodemahdollisuutta

Kaikissa Standard Double -huoneissa on ilmainen langaton internetyhteys. Huonehintaan sisältyy aina arvonlisävero.

Kuvat: Hotel Arthur

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 20.6. – 31.7.2023 välisen aikana
  • Voit ostaa useamman lahjakortin ja näin yöpyä useampia öitä putkeen
  • Huoneita saatavilla rajoitetusti

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Tee varaus sähköpostitse osoitteesta [email protected] Laita viestin viitteeksi Offerilla ja lahjakortin koodi. Mainitse myös viestissä mieleisesi majoittautumispäivät
  • Saat hotellilta pian vahvistusviestin
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hotellissa

HOTEL ARTHUR

Hotel Arthur sijaitsee keskellä Helsinkiä rautatieaseman läheisyydessä Kaisaniemessä. Helsingin tärkeimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot, teatterit ja Casino Helsinki ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellista.

Hotel Arthurin perinteet juontavat vuoteen 1907, jolloin hotelli avattiin Vuorikadulla arkkitehti Vilho Penttilän suunnittelemaan Jugend-tyyliseen kauniiseen rakennukseen. Hotellin perustaja Arthur Hjelt totesi aikoinaan: Elämän perusasiat ovat yksinkertaisia ja nautittavia. Hän osasikin arvostaa hetkiä, jotka toivat mieleen kodin lämmön. Näitä Hotel Arthur pyrkii tarjoamaan kaikille asiakkailleen ja siksi hotelli on monille koti Helsingin sydämessä. Hotelli on vuosikymmenien saatossa tarjonnutkin monelle matkailijalle viihtyisän kodin keskellä kaupunkia. Ulkomaisista hotellivieraista mainittakoon mm. Bill Clinton, Arnold Schwarzenegger ja Matias Rust.

Hotellissa on 203 yksilöllistä huonetta, 13 eri huoneluokkaa ja yhteensä yli 400 vuodepaikkaa. Lisäksi 12 kokoustilaa tarjoavat ajanmukaiset puitteet 2–250 henkilön tilaisuuksiin. Hotel Arthurissa majoittuu vuosittain 100 000 kotimaista ja kansainvälistä yöpyjää. Hotel Arthur on tunnettu erityisesti henkilökunnan palvelualttiudesta, ystävällisyydestä, maukkaasta ruoasta, sekä erinomaisesta sijainnistaan. Olet lämpimästi tervetullut hotellin vieraaksi!

Tutustu Hotelliin myös Facebookissa ja Instagramissa!

DIILIÄ MYY

Hotel Arthur
Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Y-tunnus: 0426918-9
Yrityksen sivut

Tutustu myös muihin matkailutarjouksiin!