Huomioithan, että lahjakortti on voimassa 31.7.2021 asti.

TARJOUS

  • Hotelliyö kahdelle Jugend Double -huoneessa sis. aamiaiset 79 € (arvo jopa 156,75 €)

Vuonna 1907 perustettu Hotel Arthur tarjoaa asiakkailleen lämminhenkisen kodin Helsingin sydämessä. Tärkeimpien nähtävyyksien, tavaratalojen ja rautatieaseman välittömässä läheisyydessä sijaitseva hotelli tarjoaa ajanmukaiset majoituspuitteet 13 eri huonekategoriassa. Hotellin ystävällinen henkilökunta ja runsas aamiainen kruunaavat vierailusi.

Nyt majoitut Hotel Arthurissa alennettuun hintaan toukokuun loppuun asti. Tarjous sisältää yhden hotelliyön kahdelle tilavassa Jugend Double -huoneessa sekä runsaat aamiaiset ravintolan noutopöydästä. Jugend Double -huoneet ovat yksilöllisesti sisustettuja ja sijaitsevat suurimmaksi osaksi hotellin 9. kerroksessa.

Jugend Double -huone
– Huoneen pinta-ala 21 m2
– Vähintään 160 cm leveä parivuode (Queen-size)
– Oleskelualue sohvaryhmällä
– Työpöytä
– Puhelin, taulu-TV
– Kylpyhuoneessa WC, suihku ja hiustenkuivaaja
– Ei lisävuodemahdollisuutta
– Langaton internetyhteys

Löydät Hotel Arthurin Facebookista ja Instagramista.

Huomioithan, että ravintoloiden ollessa suljettuna koronarajoitusten vuoksi aamiaista ei tarjoilla noutopöydästä. Aamiainen kuitenkin kuuluu hintaan ja se toteutetaan take away -aamiaisena. 

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.7.2021 asti
  • Ravintoloiden ollessa suljettuna aamiainen toteutetaan take away -aamiaisena
  • Voit ostaa useamman lahjakortin ja näin yöpyä useampia öitä samalla kertaa

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  1. Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  2. Tee varaus sähköpostitse osoitteesta [email protected]. Laita viestin viitteeksi Offerilla ja lahjakortin koodi. Mainitse myös viestissä mieleisesi majoituspäivät
  3. Saat hotellilta pian vahvistusviestin
  4. Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hotellissa

HOTEL ARTHUR

Yksityinen Hotel Arthur sijaitsee keskellä Helsinkiä rautatieaseman läheisyydessä Kaisaniemessä. Helsingin tärkeimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot, teatterit ja Casino Helsinki ovat vain kävelymatkan päässä hotellista.

Hotel Arthurin perinteet juontavat vuoteen 1907, jolloin hotelli avattiin Vuorikadulla arkkitehti Vilho Penttilän suunnittelemaan kauniiseen Jugend-tyyliseen rakennukseen. Hotellissa on 203 yksilöllistä huonetta, 13 eri huonekategoriaa ja yhteensä yli 400 vuodepaikkaa. Lisäksi 12 kokoustilaa tarjoavat ajanmukaiset puitteet 2–250 henkilön tilaisuuksiin.

Hotellin perustaja Arthur Hjelt totesi aikoinaan: Elämän perusasiat ovat yksinkertaisia ja nautittavia. Hän osasikin arvostaa hetkiä, jotka toivat mieleen kodin lämmön. Näitä Hotel Arthur pyrkii tarjoamaan kaikille asiakkailleen ja siksi hotelli on monille koti Helsingin sydämessä. Hotel Arthur on tunnettu erityisesti henkilökunnan palvelualttiudesta, ystävällisyydestä, maukkaasta ruoasta sekä erinomaisesta sijainnistaan.

Hotel Arthurissa majoittuu vuosittain 100 000 kotimaista ja kansainvälistä yöpyjää. Olet lämpimästi tervetullut hotellin vieraaksi!

DIILIÄ MYY

Hotel Arthur
Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh: 09 173 441
Y-tunnus: 04269189
www.hotelarthur.fi