TARJOUS

  • Lounas kahdelle Ravintola Arthurissa 18,90 € (arvo 25,40 €)

Ravintola Arthur tarjoaa nyt maittavan lounaan kahdelle tarjoushintaan! Viikoittain vaihtuvasta ruokalistasta löytyy mieluista syötävää jokaiselle. Lounas sisältää salaattivalikoiman, 2 lämmintä pääruokaa ja jälkiruoan seisovasta pöydästä.

Ajankohtaisen viikon menun löydät Ravintola Arthurin kotisivuilta. Tervetuloa herkuttelemaan!

Kuvat: Hotel Arthur

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa arkisin 29.10.2021 asti
  • Lounas on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11–14
  • Ei ostorajoitusta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena.
  • Halutessasi voit tehdä pöytävarauksen puhelimitse numerosta 09 173 441. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio ravintolan kassalla

HOTEL ARTHUR

Yksityinen Hotel Arthur sijaitsee keskellä Helsinkiä rautatieaseman läheisyydessä Kaisaniemessä. Helsingin tärkeimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot, teatterit ja Casino Helsinki ovat vain kävelymatkan päässä hotellista.

Hotel Arthurin perinteet juontavat vuoteen 1907, jolloin hotelli avattiin Vuorikadulla arkkitehti Vilho Penttilän suunnittelemaan kauniiseen Jugend-tyyliseen rakennukseen. Hotellissa on 203 yksilöllistä huonetta, 13 eri huonekategoriaa ja yhteensä yli 400 vuodepaikkaa. Lisäksi 12 kokoustilaa tarjoavat ajanmukaiset puitteet 2–250 henkilön tilaisuuksiin.

Hotellin perustaja Arthur Hjelt totesi aikoinaan: Elämän perusasiat ovat yksinkertaisia ja nautittavia. Hän osasikin arvostaa hetkiä, jotka toivat mieleen kodin lämmön. Näitä Hotel Arthur pyrkii tarjoamaan kaikille asiakkailleen ja siksi hotelli on monille koti Helsingin sydämessä. Hotel Arthur on tunnettu erityisesti henkilökunnan palvelualttiudesta, ystävällisyydestä, maukkaasta ruoasta sekä erinomaisesta sijainnistaan.

Hotel Arthurissa majoittuu vuosittain 100 000 kotimaista ja kansainvälistä yöpyjää. Olet lämpimästi tervetullut hotellin vieraaksi!

DIILIÄ MYY

Hotel Arthur
Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Puh: 09 173 441
Y-tunnus: 0426918-9
www.hotelarthur.fi