TARJOUS

  • Hotelliyö kahdelle Superior Twin -huoneessa sis. aamiaiset 95 € (arvo jopa 175 €)

Miltä kuulostaisi miniloma tai staycation Helsingissä? Nyt majoitut edullisesti Helsingin keskustassa vain 95 € hintaan. Tarjous sisältää hotelliyön kahdelle Superior Twin -huoneessa ja runsaat aamiaiset ravintolan noutopöydästä. Tarjoushintaisia huoneita on saatavilla vain rajoitetusti, joten toimi nopeasti!

Superior Twin -huone

– Huoneen pinta-ala 22-29 m2
– 2 erillistä 90 cm leveää vuodetta
– Avattava vuodesohva kahdelle
– Työpöytä
– Puhelin
– Taulutelevisio
– Kylpyhuoneessa WC, suihku ja hiustenkuivaaja
– Vedenkeitin

Kaikissa Superior Twin -huoneissa on ilmainen langaton internetyhteys. Huonehintaan sisältyy aina aamiainen ravintolan noutopöydästä sekä arvonlisävero.

Lue lisää Superior Twin -huoneista täältä.

Hotelli Arthur

Kuva: Hotel Arthur

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.12.2021 asti
  • Voit ostaa useamman lahjakortin ja näin yöpyä useampia öitä samalla kertaa

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Tee varaus sähköpostitse osoitteesta [email protected] Laita viestin viitteeksi Offerilla ja lahjakortin koodi. Mainitse myös viestissä mieleisesi majoituspäivät
  • Saat hotellilta pian vahvistusviestin
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hotellissa

HOTEL ARTHUR

Yksityinen Hotel Arthur sijaitsee keskellä Helsinkiä rautatieaseman läheisyydessä Kaisaniemessä. Helsingin tärkeimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot, teatterit ja Casino Helsinki ovat vain kävelymatkan päässä hotellista.

Hotel Arthurin perinteet juontavat vuoteen 1907, jolloin hotelli avattiin Vuorikadulla arkkitehti Vilho Penttilän suunnittelemaan kauniiseen Jugend-tyyliseen rakennukseen. Hotellissa on 203 yksilöllistä huonetta, 13 eri huonekategoriaa ja yhteensä yli 400 vuodepaikkaa. Lisäksi 12 kokoustilaa tarjoavat ajanmukaiset puitteet 2–250 henkilön tilaisuuksiin.

Hotellin perustaja Arthur Hjelt totesi aikoinaan: Elämän perusasiat ovat yksinkertaisia ja nautittavia. Hän osasikin arvostaa hetkiä, jotka toivat mieleen kodin lämmön. Näitä Hotel Arthur pyrkii tarjoamaan kaikille asiakkailleen ja siksi hotelli on monille koti Helsingin sydämessä. Hotel Arthur on tunnettu erityisesti henkilökunnan palvelualttiudesta, ystävällisyydestä, maukkaasta ruoasta sekä erinomaisesta sijainnistaan.

Hotel Arthurissa majoittuu vuosittain 100 000 kotimaista ja kansainvälistä yöpyjää. Olet lämpimästi tervetullut hotellin vieraaksi!

DIILIÄ MYY

Hotel Arthur
Vuorikatu 19
00100 Helsinki
Y-tunnus: 0426918-9
www.hotelarthur.fi