Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Asuntokauppaan johtavasta myyntitoimeksiannosta 300 € arvoinen lahjakortti haluamaasi liikkeeseen tai palveluun

Varmista optimaalisin tulos asuntokaupassa ja valitse Houmi Premium -kiinteistönvälittäjä hoitamaan kotisi myyntiä. Tuloksellinen asunnon myynti perustuu tietotaitoon, kokemukseen ja intohimoon tehdä kiinteistönvälittäjän työ niin hyvin kuin mahdollista.

Jätä yhteystietosi ja suosittelemme Suomen parhaista kiinteistönvälittäjistä alueesi parhaan välittäjän hoitamaan asuntosi myyntiä. Asuntokauppaan johtavasta myyntitoimeksiannosta saat 300 € arvoisen lahjakortin valitsemaasi liikkeeseen tai palveluun.

Houmi Premium – Suomen parhaat kiinteistövälittäjät

Houmi Premium pitää huolen siitä, että asunnonmyyjät saavat parasta, Suomessa saatavilla olevaa kiinteistönvälityspalvelua. Välittäjät koostuvat toimialansa absoluuttisesta huipusta – ammattitaito, menestys ja osaaminen tiukan seulan kulmakivinä.

Valitse Houmi ja kiinteistövälityksen kirkkaimmat supertähdet, kun haluat maksimoida asuntokaupastasi saatavan hyödyn ja tuloksen. Tutustu Houmi Premiumin välittäjiin tästä.

EHDOT

  • Tarjous koskee Houmi Premium -kiinteistövälittäjien kanssa 30.10.2o21 mennessä tehtyjä uusia myyntitoimeksiantosopimuksia

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  1. Jätä yhteystietosi täällä
  2. Kirjoita koodi OFFERILLA kohtaan ”Kampanjakoodi”
  3. Houmi Premium ottaa sinuun yhteyttä ja suosittelee sinulle alueesi parasta kiinteistövälittäjää

DIILIÄ MYY

Houmi Premium
Y-tunnus: 2911186-3
www.houmipremium.fi