Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • 1 × jalkojen, jalkapohjien ja alaselän lihaskalvojen avaus, alipainehoito ja ionisoitu happi 38€ (arvo 105€)
  – säästä 64%
 • 2 × jalkojen, jalkapohjien ja alaselän lihaskalvojen avaus, alipainehoito ja ionisoitu happi 69€ (arvo 210€)
  – säästä 67%

Kiristääkö lihaksiasi tai tuntuuko että liikkuvuutesi on heikentynyt? Jos lihasta ympäröivät lihaskalvot eli faskiat ovat jumissa, eivät lihaksetkaan toimi kunnolla. Kiputiloja syntyy, puhumattakaan erilaisten vammojen lisääntyneestä mahdollisuudesta.

H&T Sport Future Health tarjoaa nyt kahden kerran jalkojen lihaskalvojen avauksen, alipainehoidon ja ionisoidun happihoiton. Lihaskalvojen avaus on hoitomenetelmä, joka edistää sidekudosten korjaantumista ja parantaa niiden joustavuutta. Hoito sisältää lihaskalvojen avausta ja Vacustyler-alipainehoitoa sekä ionisoitua happihoitoa, jotka muun muassa parantavat verenkiertoa ja veren happipitoisuutta, nopeuttavat palautumista sekä parantavat suorituskykyä. Kun lihaskalvot ovat kunnossa, lihaksetkin toimivat tehokkaasti eikä kipua, jännitystä tai epätasapainoa synny kehoon. Yksi käynti kestää 60 minuuttia. 

EHDOT

 • Vain H&T Sport Future Healthin uusille asiakkaille
 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa tai lahjakortti katsotaan käytetyksi
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 044 712 0838 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

H&T SPORT FUTURE HEALTH

H&T Sport Future Health on perustettu rakkaudesta urheiluun: yrityksen tavoitteena on välittää kokonaisvaltaista hyvinvointia kaiken ikäisille ihmisille. H&T Sport Future Healthin perustaja Heidi on erikoistunut palauttaviin hoitoihin sekä kivun, stressin ja unettomuuden hoitoon Neurosonic-divaanin avulla. Heidin sydämellä ovat urheilijoiden lisäksi kaikki apua tarvitsevat ihmiset. H&T Sport Future Health toimii uusissa tiloissa Helsingin Pitäjänmäessä. Löydät yrityksen myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

H&T Sport Future Health
Takkatie 10 C, 3. kerros
00370 Helsinki
Puh: 044 712 0838
Y-tunnus: 1614000-8
www.ht-sport.fi