Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Hampaiden Beyond-kevytvalkaisu 35€ (arvo 149€)
  • Hampaiden Beyond-kevytvalkaisu ja hammastarkastus 45€ (arvo 201€)

Onko haaveissasi kirkkaampi hymy? Beyond-valkaisumenetelmä on turvallisin ja tehokkain tapa vaalentaa hampaat. Innovatiivinen LightBridge-valotekniikka tuottaa tehokkaan valon, joka optisella lasilla suodatettuna poistaa haitallisen ja kipua aiheuttavan lämmön sekä ultraviolettisäteet. Tämä turvallinen teknologia yhdistettynä Beyondin kehittämään valkaisugeeliin takaa sinulle valkoisemman hymyn ja miellyttävän kokemuksen!

Kevytvalkaisussa hampaat käsitellään valkaisuaineella yhden kerran, ja toimenpiteeseen menee aikaa noin 30 minuuttia. Beyond-kevytvalkaisu kirkastaa hampaittesi väriä ja sopii erinomaisesti myös tehovalkaisun tulosten ylläpitoon. Kevytvalkaisu vaalentaa hampaita keskimäärin 1–2 astetta, lopputulos on kuitenkin aina yksilöllinen. Ennen valkaisua on parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi tärkeää poistaa hammaskivi ja pinnalliset värjäymät. Myös tulehdukset ja paikkausta vaativat hampaat tulee hoitaa ensin kuntoon. Hymykeskuksen suuhygienisti tekee ennen valkaisua suun terveystarkastuksen, jossa varmistetaan, että vaaditut asiat ovat kunnossa.

Hammastarkastuksessa kartoitetaan hampaiden ja koko suun terveydentila, jolloin hampaiden kunnosta saadaan mahdollisimman tarkka kuva. Tarkastuksen jälkeen tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma tarvittavine toimenpiteineen ja kustannusarvioineen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Paina “Lisää ostoskoriin” -painiketta ja osta tarjous
  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 050 333 3555, ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Hymykeskuksessa

HYMYKESKUS

Hymykeskus on laadukas, 100% kotimainen hammashoitoalan yritys. Hammaslääkärikeskus palvelee laadukkaasti, yksilöllisesti ja edullisesti aina kunkin asiakkaan yksilölliset lähtökohdat huomioon ottaen. Hymykeskus tarjoaa turvallisen ja miellyttävän hoitokokemuksen myös pelkopotilaille. Tarvittaessa hoitosuunnitelma toteutetaan yhdellä käyntikerralla, joten hoitoon voi tulla kauempaakin. Löydät Hymykeskuksen myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hymykeskus
Laakavuorenkuja 2
00970 Helsinki
Puh: 050 333 3555
Y-tunnus: 2800009-6
www.hymykeskus.fi