Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Hampaiden teholaservalkaisu hammaslääkärillä 125€ (arvo 265€)

Onko haaveissasi kirkkaampi hymy? Beyond-valkaisumenetelmä on turvallisin ja tehokkain tapa vaalentaa hampaat. Innovatiivinen LightBridge-valotekniikka tuottaa tehokkaan valon, joka optisella lasilla suodatettuna poistaa haitallisen ja kipua aiheuttavan lämmön sekä ultraviolettisäteet. Tämä turvallinen teknologia yhdistettynä Beyondin kehittämään valkaisugeeliin takaa sinulle valkoisemman hymyn ja miellyttävän kokemuksen! Tehovalkaisussa hampaat käsitellään 3 kertaa valkaisuaineella. Lopputuloksena ovat selkeästi vaaleammat, luonnollisen valkoiset hampaat. Koko toimenpide kestää vain noin tunnin. Tehovalkaisu vaalentaa hampaita keskimäärin 4-6 astetta, lopputulos on kuitenkin aina yksilöllinen.

Tehovalkaisun suorittaa laillistettu suuhygienisti hammaslääkäriasemalla. Hoitoon kuuluu myös suuhygienistin tekemä suun ja hampaiden terveystarkastus sekä valkaisuhoidon arvio. Tarkastuksen jälkeen tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma tarvittavien toimenpiteineen ja kustannusarvioineen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 050 333 3555 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Hymykeskuksessa

HYMYKESKUS

Hymykeskus on laadukas, 100% kotimainen hammashoitoalan yritys. Hammaslääkärikeskus palvelee laadukkaasti, yksilöllisesti ja edullisesti aina kunkin asiakkaan yksilölliset lähtökohdat huomioon ottaen. Hymykeskus tarjoaa turvallisen ja miellyttävän hoitokokemuksen myös pelkopotilaille. Tarvittaessa hoitosuunnitelma toteutetaan yhdellä käyntikerralla, joten hoitoon voi tulla kauempaakin. Löydät Hymykeskuksen myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hymykeskus
Laakavuorenkuja 2
00970 Helsinki
Puh: 050 333 3555
Y-tunnus: 2800009-6
www.hymykeskus.fi