Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 1-3 luomenpoistoa 99€ (arvo 215€)

Hyvinvointikeskus Cavis tarjoaa luomenpoistoja turvallisesti ja nopeasti! Luomen poistoissa Hyvinvointikeskuksella on käytössä Plasma Pen-kynä, joka ansiosta menetelmä ei jätä arpia ihoon käytännössä ollenkaan. Kyseinen menetelmä on ollut Hyvinvointikeskuksessa käytössä jo pitkään. Menetelmä on nopea ja kivuton: se on hienovaraisempi kuin laserkirurgia, ja mahdollistaa luomienpoiston myös herkistä paikoista, kuten silmäluomista. Kasvoille ei yleensä jää lainkaan arven jälkiä ja vartalolle vain pienet vaaleat jäljet. Toimenpiteen suorittavat terveydenhuollon ammattilaiset, jotka poistavat satoja luomia vuosittain.

Luomiksi nimitetään yleensä kaikkia ihosta koholla olevia muodostumia, jotka eroavat ympäristöstään värinsä tai rakenteensa puolesta. Kaikki ihomuutokset eivät kuitenkaan ole hyvänlaatuisia, ja jotkut niistä voivat muuttua pahanlaatuisiksi eri tekijöiden vaikutuksesta, esim. kun luomi sijaitsee kohdassa, jossa sen pinta rikkoutuu jatkuvasti tai jossa vaatteet hankaavat sitä. Hälyttäviä ovat myös sellaiset muodostumat, jotka selvästi kasvavat tai joiden muoto tai väri muuttuu. Sellaiset luomet eivät ole enää pelkästään kosmeettinen haitta. Epäilyttäviä luomia ei saa jättää vaille huomiota, vaan on syytä kääntyä lääkärin puoleen, joka pystyy määrittelemään luomen tyypin, tutkimaan sen alkuperän ja poistamaan sen oikeanlaisella tekniikalla, sekä antamaan ennusteen jatkoa ajatellen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Caviksen onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hyvinvointikeskuksessa

HYVINVOINTIKESKUS CAVIS

Hyvinvointikeskus Cavis toimii Turun keskustassa, Yliopistonkadulla. Keskuksesta löydät perinteisiä hoitoja kuten kuppausta ja akupunktiota, uudenlaisia sähköhoitoja ja pistoshoitoja unohtamatta. Löydät Hyvinvointikeskuksen ja sen tarjoamat hyvinvoinnin ja kauneuden palvelut myös Instagramista ja Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hyvinvointikeskus Cavis
Yliopistonkatu 26 C (4. kerros)
20100 Turku
Puh: 041 707 1716
Y-tunnus: 2717301-6
www.cavis.fi