Myös osamaksulla tai laskulla! Valitse ostoskorissa maksutavaksi Klarna.

TARJOUS

  • Plasma Pen -hoito vatsan alueelle 299€ (arvo 620€)

Kärsitkö roikkuvasta ihosta vatsan alueella esimerkiksi rajun painonpudotuksen tai raskauden jäljiltä? Plasma Pen -hoito vatsan alueelle eli veitsetön Abdominoplastia muotoilee ja kiristää vatsan roikkuvaa ihoa ei-kirurgisella menetelmällä. Toimenpiteessä hoidettavalle ihoalueelle tehdään pieniä plasmapisteitä, jotka kutistavat ympäröivän ihon välittömästi. Lisäksi syntynyt lämpöreaktio aktivoi fibroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan uutta kollageenia ja elastaania.

Plasmapisteiden optimaalisen sijoittelun ansiosta iholla saadaan aikaan huomattava kudoksen kutistuminen, joka on nähtävissä jo hoidon aikana! Heti hoidon jälkeen iho on kutistunut noin 20–30% ja lopullinen tulos tulee esille 12 viikon paranemisjakson aikana. Useimmiten vain yksi hoitokerta riittää! Toimenpide on turvallinen vaihtoehto plastiikkakirurgialle, vähäriskinen ihokudokselle sekä lähes kivuton.

Kuva: Hyvinvointikeskus Cavis

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Caviksen onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hyvinvointikeskuksessa

HYVINVOINTIKESKUS CAVIS

Hyvinvointikeskus Cavis toimii Turun keskustassa, Yliopistonkadulla. Keskuksesta löydät perinteisiä hoitoja kuten kuppausta ja akupunktiota, uudenlaisia sähköhoitoja ja pistoshoitoja unohtamatta. Löydät Hyvinvointikeskuksen ja sen tarjoamat hyvinvoinnin ja kauneuden palvelut myös Instagramista ja Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hyvinvointikeskus Cavis
Yliopistonkatu 26 C (4. kerros)
20100 Turku
Puh: 041 707 1716
Y-tunnus: 2717301-6
www.cavis.fi