Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Ylä- tai alaluomien kohotus Plasma Pen -menetelmällä 139€ (arvo 250€)

Kirkasta nyt katsettasi Hyvinvointikeskus Caviksen ylä- tai alaluomien kohotuksella! Kohotus tehdään tehokkaalla Plasma Pen -kynällä. Plasmakynähoidossa hoidettavalle ihoalueelle tehdään pieniä plasmapisteitä, jotka kutistavat sitä ympäröivän ihon välittömästi ja lämpöreaktio aktivoi fibroblastisolut ihon syvemmissä kerroksissa tuottamaan kollageenia ja elastaania. Plasmapisteiden optimaalisen sijoittelun ansiosta iholla saadaan aikaan huomattava kudoksen kutistuminen.

Plasmahoidolla voidaan kutistaa tai kiristää ihoa miltä tahansa ihoalueelta, jossa on ylimääräistä kudosta. Ihon kutistumisen voi huomata jo heti hoidon jälkeen, mutta lopulliset tulokset näkyvät vasta noin 12 viikon kuluessa. Plasma Pen -hoito on turvallinen sekä lähes kivuton. Useimmiten vain yksi hoitokerta kohotettavaa aluetta kohden riittää.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Halutessasi voit ostaa kumpaakin hoitoa varten oman lahjakortin

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Caviksen onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hyvinvointikeskuksessa

HYVINVOINTIKESKUS CAVIS

Hyvinvointikeskus Cavis toimii Turun keskustassa, Yliopistonkadulla. Keskuksesta löydät perinteisiä hoitoja kuten kuppausta ja akupunktiota, uudenlaisia sähköhoitoja ja pistoshoitoja unohtamatta. Löydät Hyvinvointikeskuksen ja sen tarjoamat hyvinvoinnin ja kauneuden palvelut myös Instagramista ja Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hyvinvointikeskus Cavis
Yliopistonkatu 26 C (4. kerros)
20100 Turku
Puh: 041 707 1716
Y-tunnus: 2717301-6
www.cavis.fi