Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 60 min LipoLaser-hoito 59€ (arvo 149€)

Veitsetön vaihtoehto rasvaimulle! LipoLaser-hoito poistaa pysyvästi kehon rasvaa sekä selluliittia. Menetelmä onkin saavuttanut huikean suosion etenkin sen tehokkuuden, turvallisuuden ja kivuttomuuden ansiosta. Toimenpiteen avulla muokataan asiakkaan siluettia toivotun mukaiseksi kohdistamalla käsiteltävään vartalon alueeseen matalataajuista laseria, jonka avulla rasvasoluissa syntyy kemiallinen reaktio. Tämän seurauksena solu hajoaa muun muassa vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi, jonka jälkeen ne poistuvat kehosta luonnonmukaisesti aineenvaihdunnan kautta. LipoLaserin tulokset ovat nähtävissä heti jo ensimmäisen hoidon jälkeen, mutta parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 152 9926 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hyvinvointistudiossa

ESTHETIC CLINIC SARI SÄILY

Esthetic Clinic Sari Säily tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia kauneudenhoidon palveluja Helsingin Töölössä. Sari Säily on aloittanut kauneudenhoitoalalla jo vuonna 1984, ja hänen vahvaa ammattitaitoaan ovat tukemassa alan uusimmat laitteet ja välineet. Esthetic Clinicin kaikki asiakaskohtaamiset alkavat huolellisella konsultaatiolla, jolla selvitetään paras mahdollinen hoitomuoto asiakkaalle. Sari Säily on erikoistunut ikääntyvän ihon ja iho-ongelmien hoitamiseen. Hoidot toteutetaan pitkäjänteisesti useampia hoitomuotoja yhdistellen, jotta saavutetaan tehokas ja konkreettinen ratkaisu vaikeisiinkin iho-ongelmiin.

DIILIÄ MYY

Esthetic Clinic Sari Säily
Mannerheimintie 88
00250 Helsinki
Puh: 040 152 9926
Y-tunnus: 2439827-9
www.sarisaily.fi