TARJOUS

  • Eroon vauvakiloista! Verkkovalmennus 29 € (arvo 119 €)

Eroon vauvakiloista on aivan uusi ja ennennäkemätön kokonaisuus! Huippuammattilaisten ja pitkän kehitystyön avulla rakennetun valmennuksen ansiosta pääset nauttimaan hehkuvasta ja hyvinvoivasta vartalosta, energisestä olosta, rauhallisesta mielestä ja ilosta. Raskauden myötä naisen keho muuttuu ja usein tulee myös lisäkiloja. Tämän valmennuksen sinulle on rakentanut joukko koulutettuja ammattilaisia, jotka työskentelevät liikunnan, ravinnon, hyvinvoinnin ja mielen parissa. Tämän lisäksi ammattilaiset ovat äitejä, jotka tietävät mitä elämä pienen lapsen/lapsien kanssa oikeasti on! Valmennus on suunniteltu niin, että pystyt tekemään kaikki harjoitteet tarvittaessa vaikka kotona pienokaisen ollessa päiväunilla.

Tällä valmennuksella on kolme pää-agendaa: Lempeys, pysyvyys ja tuloksellisuus.

Lempeys on tärkein, sillä vartalosi on tehnyt juuri aivan uskomattoman työn kehittäessään uutta elämää! Toivut raskaudesta ja synnytyksestä pitkään, joten urheilun täytyy olla toipumista ja hyvinvointia tukevaa, eikä liian rajua. Kehitys tapahtuu kuitenkin mukavuusalueesi ulkopuolella, joten turha odottaa että pääsisit tuloksiin ilman hikipisaroita!

Pysyvyys. Valmennuksessa ei pyritä siihen, että tiputat 10 kg nopeasti kärvistellen, ja saat puolet takaisin heti valmennuksen loputtua. Tärkeää on, että saat tuloksia niin nopeasti, että matkasi pysyy motivoivana. Hyvinvointi ja pysyvät tulokset ovat valmennuksen kulmakivi. Opit uuden tavan elää, ja kun olet päässyt käsiksi kevyeen olemukseen, energiseen oloon ja hyvinvointiin, et varmasti tahdo palata entiseen.

Tuloksellisuus. Tulet saavuttamaan merkittäviä asioita elämässäsi. Tulet kokemaan sellaista hyvinvointia ja iloa, jota et vielä ehkä pysty edes kuvittelemaan. Valmennuksen tuloksia seurataan mittanauhan avulla. Kun tulet monien muiden tavoin sokeaksi peilikuvallesi, näet edistymisesi senteissä. Tämän lisäksi töitä tehdään myös mielen kanssa. On tärkeää ymmärtää, että hyvinvointi ympärilläsi lähtee sinusta itsestäsi. Kun arvostat ja rakastat itseäsi, pystyt, tahdot ja jaksat pitää huolta vartalostasi ja erityisesti ihmisistä lähelläsi!

Kurssin sisältö

– Liikunta ja treeniohjeet, niin kotiin kuin salille! Pääset valitsemaan asteittain etenevän ohjelman juuri sinulle, riippuen siitä kauanko synnytyksestä on aikaa
– Energisoiva ja maistuva ruokavalio lähtöpainostasi riippuen, jota voit tarjota koko perheelle
– Ohjattuja harjoitteita rauhoittumiseen ja meditaatioon
– Paljon vinkkejä ja ideoita oman voimasi löytämiseen
– Avaimet jaksamisesi ylläpitoon

Lisätietoja ja usein kysytyt kysymykset valmennuksesta löydät täältä.

EHDOT

  • Lahjakortti on aktivoitava 31.10.2021 mennessä

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Aktivoi kurssi verkossa
  • Syötä yhteystietosi ja lisää Offerilla-lahjakorttisi koodi alennuskoodi-kenttään

IRON MOM

Iron Momin perusajatuksena on, että ihmisen elintavat määrittelevät hänen elämäänsä. Se, miten kohtelet vartaloasi, eli temppeliäsi näkyy suoraan siinä miten voit. Kun elät niin että vartalosi voi hyvin, sinulla on energiaa ja hyvinvointia todella nauttia elämästä! Iron Mom opettaa näkemään elämän valoisan puolen ja ottamaan haasteet vastaan kokemuksina, joiden jälkeen ymmärrämme itseämme paremmin. Tutustu Iron Momiin lisää yrityksen verkkosivuilla.

DIILIÄ MYY

Iron Mom
Y-tunnus: 3190734-2
www.ironmomfinland.com