TARJOUS

  • Tule raskaaksi -verkkovalmennus 29 € (arvo 100 €)

Edistä vauvahaaveita turvallisella ja tehokkaalla verkkovalmennuksella! Kotimaisen Iron Momin Tule raskaaksi -valmennuksen avulla tuet hedelmällisyyttäsi ja maksimoit raskaaksi tulemisen mahdollisuuden. Jo sadat suomalaiset ovat hyötyneet valmennuksesta matkalla kohti perheenlisäystä.

Käytännössä verkkovalmennus auttaa sinua parantamaan elintapojasi ja päästämään irti yrittämisen stressistä, mikä puolestaan tehokkaasti parantaa raskautumisen edellytyksiä. Valmennus on jaettu neljään mielenkiintoiseen ja johdonmukaisesti etenevään moduuliin. Tutkimuksiin perustuvat moduulit tarjoavat sinulle laajan tietopaketin ja auttavat ymmärtämään miksi asiat kannattaa tehdä tietyllä tavalla, kun haaveissa on oma pienokainen. Valmennuksessa perehdytään raskaaksi tulon näkökulmasta mm. ruokavalioon, liikuntana, seksiin, oman kehon tuntemiseen ja onnen löytämiseen.

Moduuli 1
– Iron Momin tarina ja kurssin eteneminen
– kurssilainen pohtii omaa tilannettaan (kauan on yritetty, lääketieteelliset haasteet ym.)
– elintavat, ruokavalio, liikunta ja raskautuminen
– oma keho ja kierto

Moduuli 2
– kerrataan edellisen moduulin oppeja ja haasteita
– miehen halukkuus ja sperman laadun optimointi
– hormonitasapaino
– kiitollisuusharjoituksia

Moduuli 3
– seksi ja parisuhde
– mielen rentoutus
– treeniohjelma

Moduuli 4
– pimppijumpan aloitus
– uusi ruokavalio tiukempaan painonpudotukseen
– uskomukset ja vanhan kansan vinkit
– uudet elintavat pysyviksi

Lue lisää verkkovalmennuksesta täältä. Löydät Iron Momin myös Facebookista ja Instagramista.

EHDOT

  • Verkkovalmennus on aktivoitava 30.9.2021 mennessä

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Aktivoi Iron Momin verkkovalmennus tästä
  • Syötä yhteystietosi ja lisää maksuvaiheessa Offerilla-lahjakorttisi koodi Alennuskoodi-kenttään. Näin loppusumma nollautuu

IRON MOM

Iron Momin perusajatuksena on, että ihmisen elintavat määrittelevät hänen elämäänsä. Se, miten kohtelet vartaloasi, eli temppeliäsi näkyy suoraan siinä miten voit. Kun elät niin että vartalosi voi hyvin, sinulla on energiaa ja hyvinvointia todella nauttia elämästä! Iron Mom opettaa näkemään elämän valoisan puolen ja ottamaan haasteet vastaan kokemuksina, joiden jälkeen ymmärrämme itseämme paremmin. Tutustu Iron Momiin lisää yrityksen verkkosivuilla.

DIILIÄ MYY

Iron Mom
Y-tunnus: 3190734-2
www.ironmomfinland.com