Huomaathan, että lahjakortti voimassa 21.5.2021 asti. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • JuhlaUnelma – 20 € arvoinen avoin lahjakortti vain 10 €

JuhlaUnelmasta löydät kaiken tarvittavan juhlien järjestämiseen! Nyt saat 20 € arvoisen avoimen lahjakortin vain 10 € hinnalla. Lahjakortti käy JuhlaUnelman myymälään, joka sijaitsee Etelä-Haagassa. Myymälästä löydät monipuolisen valikoiman juhlatarvikkeita, kuten helium- ja ilmapalloja, tarjoiluastioita ja kakkukoristeita. JuhlaUnelman tuotteiden avulla juhlien järjestäminen on helppoa ja vaivatonta! Tutustu JuhlaUnelman valikoimaan lisää yrityksen verkkosivuilla.

JuhlaUnelma
Kuva: JuhlaUnelma

EHDOT

  • Lahjakortti voimassa 21.5.2021 asti
  • Lahjakortti on käytettävissä ainoastaan JuhlaUnelman myymälässä
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio myymälässä

JUHLAUNELMA

JuhlaUnelma on palveleva leivonta- ja juhlatarvikkeiden erikoismyymälä. Yritys palvelee asiakkaitaan verkossa ympäri maan ja myymälässä Etelä-Haagassa. JuhlaUnelma on syntynyt intohimosta juhlien järjestämiseen, leivontaan ja visuaalisiin asioihin. Lähtökohtana on aina ystävällinen, opastava ja inspiroiva asiakaspalvelu – niin verkkokaupassa kuin myymälässäkin. Tutustu JuhlaUnelmaan lisää yrityksen Instagramissa ja Facebookissa.

Myymälän aukioloajat:
Ma-ke klo 9–16
To-pe klo 12–19

DIILIÄ MYYlogo

Juhlaunelma
Kauppalantie 26
00320 Helsinki
Y-tunnus: 3175393-7
www.juhlaunelma.fi