Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kosteuttava ja uudistava kasvohoito luonnonmukaisilla tuotteilla 35€ (arvo 120€)

Kasvot kaipaavat hellävaraista hoitoa. Kauneushoitola Beautiful Skin tarjoaa nyt kosteuttavan ja uudistavan kasvohoidon luonnonmukaisilla tuotteilla. Hoidossa käytetään Whamisan, Evolven, Pink’s Boutiquen ja Ekopharman tuotteita. Kaikki tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Kasvohoitoon sisältyy kasvojen ja decoltee-alueen hieronta. Voit valita joko klassisen hieronnan, lymfahieronnan tai Gua Sha -hieronnan. Lymfahieronta on kevyttä pumppaavilla liikkeillä tehtävää hierontaa. Hieronta laittaa imusolmukkeista nesteet liikkeelle ja helpottaa kasvojen turvotusta. Gua Sha on perinteisessä kiinalaisessa lääketieteessä käytetty hoitoväline. Gua sha -lasta on valmistettu kivestä. Gua Sha -hoito vilkastuttaa verenkiertoa, poistaa lihaskipuja ja -jäykkyyksiä sekä avaa lihaskalvoja.

Kasvohoito sisältää seuraavat vaiheet:
-alkupuhdistus (tarvittaessa kaksoispuhdistus)
-kuorinta
-tarvittaessa mekaaninen puhdistus
-hieronta (klassinen hieronta, lymfahieronta tai gua sha -hieronta kasvoille ja decolteelle)
-naamio ja naamion imeytys jaderullalla (jadekivestä tehty rulla, joka rauhoittaa ja kohottaa ihoa)
-loppuvoiteet

Kasvohoidossa käytettävät tuotteet:

Whamisa on Etelä-Korealainen luonnonkosmetiikkabrändi, jonka tuotteet ovat 100 % luonnollisia ja 95 % luomulaatuisia, eikä niitä ole testattu eläimillä. Whamisa on erikoistunut ihonhoidossa hyödynnettäviin fermentointimenetelmiin ja vedettömiin koostumuksiin.

Evolve Organic Beauty luonnonkosmetiikkasarja on tehokasta ja toimivaa luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa. Evolven tuotteet tehdään luonnollisista öljyistä, voista ja superfoodeista. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus.

Pink’s Boutique on englantilainen tuotesarja, joka sisältää monipuolisen hoitolakokoelman korkeilla standardeilla tuotettuja hoitotuotteita sekä spa- että kotikäyttöön. Tuotteet tuovat spahoitoihin tuulahduksen ajatonta ja perinteistä aasialaista hoitolakulttuuria. Koostumukset tuntuvat iholla miellyttäviltä.

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähellä tuotettuja raaka-aineita. Tuotteet on suunniteltu herkälle suomalaiselle iholle. Tuotteet pohjautuvat kasviöljyyn sekä suomalaisiin luomumarjoihin, kuten muun muassa tyrniin, vadelmaan, mustaherukkaan ja karpaloon.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
  • Lahjakortti ei ole käytettävissä ke-pe klo 15.30-19
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Beautiful Skinin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BEAUTIFUL SKIN

Kauneushoitola Beautiful Skin tarjoaa monipuolisia kauneuspalveluja, kuten kasvo- ja jalkahoitoja, manikyyrejä, ripsienpidennyksiä ja sokerointeja. Hoitola sijaitsee Taka-Töölössä Mechelininkadulla Sibeliuspuiston kupeessa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Tutustu kauneushoitolaan myös Facebookissa.

Aukioloajat:
Avoinna ma-su sopimuksen mukaan

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Beautiful Skin
Mechelininkatu 47 A 36
00250 Helsinki
Puh: 040 776 0664
Y-tunnus: 2741694-6
www.beautifulskin.fi