Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 60 min Care & RF-Lifting kasvojen ja kaulan alueelle 35€ (arvo 89€)

RF-Lifting on turvallinen hoitomuoto ihon juonteiden ja virheiden silottamiseen. Hoito korjaa kollageenisoluja sekä lisää kollanigeenin muodostumista ja saa ihon näyttämään entistä nuoremmalta ja kimmoisammalta. Hoito on veitsetön, eikä sillä ole sivuvaikutuksia, joten voit välittömästi sen jälkeen jatkaa normaalisti arkiaskareiden parissa. 

Hoidossa käytetään elektromagneettista sekä diatermistä energiaa. Sähköenergian johdosta hoidettavan kudoksen ionien liike aiheuttaa kitkaa, joka lämmittää kudosta. Lämmön seurauksena kudos aktivoituu parantaen ihon rakennetta. RF-Liftingiä voidaan käyttää esimerkiksi couperosan, ryppyjen ja veltostuneen ihon hoitoon. Tuloksia voidaan nähdä jo yhden hoitokerran jälkeen, mutta parhaat tulokset saavutetaan useammalla hoidolla. 

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä, käytettävissä ma-ke klo 9-20 ja to-pe klo 7-10
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa vain ja ainoastaan johonkin seuraavista sähköposteista ja viimeistään 24 h ennen varattua aikaa: [email protected], [email protected] tai [email protected]
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostitse [email protected], [email protected], [email protected] tai kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Halutessasi voit myös varata ajan numerosta 040 501 2206 (ma-pe klo 16-20)
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi