Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 60 min laihdutushoito 25€

Kauneushoitola Body Slimmistä nyt 60 minuutin laihdutushoito, joka koostuu 40 minuutin pressoterapiasta ja 20 minuutin Collagenarium-hoidosta. Pressoterapialla voidaan käyttää monenlaisten ihon ongelmien hoitoon, niin kosmeettisiin vaivoihin kuin myös tiettyjen lääketieteellisten sairauksien hoitoon. Toisin kuin monissa muissa hoitomenetelmissä, Pressoterapian vaikutukset ovat pitkäkestoisia. Pressoterapialla voidaan mm. vähentää ihon turvotusta ja selluliittiä, poistaa suonikohjuja sekä parantaa aineenavihduntaa. 

Collagenarium-hoito on innovatiivinen valohoito, jolla voidaan uudistaa ja nuorentaa ihoa. Hoidossa käytetään lamppuja, jotka aktivoivat soluja puhdistaen ihoa toksiineista. Collagenarium-hoito lisää ihon hyaluronihapon tuotantoa, joka nopeuttaa ihon aineenvaihduntaa kosteuttaen sitä tehokkaasti. Hoidolla voidaan parantaa ihon sävyjä, silotta ryppyjä ja juonteita, sekä poistaa selluliittiä ja ehkäistä sen muodostumista.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ma-pe klo 16-20 numerosta 040 501 2206 tai kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva ylellinen kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin. Tutustu Body Slimiin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi