Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • Klassiset ripsienpidennykset 30 € (arvo 80 €)
  – säästä 63 %
 • Ripsien kestotaivutus ja ripsien värjäys 30 € (arvo 75 €)
  – säästä 60 %

Kauneushoitola La Coco tarjoaa nyt klassiset ripsienpidennykset tai ripsien kestotaivutuksen ja värjäyksen vain 30 € hintaan! Ripsienpidennykset säästävät kauneusrutiineihisi kuluvaa aikaa ja saavat sinut näyttämään huolitellulta vuorokauden jokaisena hetkenä. Klassisilla ripsienpidennyksillä saadaan kestävä ja näyttävä, mutta silti luonnollinen lopputulos. Klassisessa tyylissä omaan ripseen lisätään yksi ripsikuitu kerrallaan. Ripsien pituus, kaarevuus ja tuuheus suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa. Lopputuloksena saat kauniit ripset, jotka korostavat katsettasi.

Mikäli haaveenasi on silmiä korostava ja luonnollinen lopputulos, on ripsien kestotaivutus sinulle sopiva vaihtoehto! Ripsien kestotaivutus taivuttaa ripset tyvestä asti, jolloin ripset avaavat katsetta ja näyttävät huomattavasti pidemmiltä. Kestotaivutus suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan ripsien ominaisuudet huomioiden, mutta kaikkein näyttävin lopputulos saavutetaan kun ripset värjätään kestotaivutuksen yhteydessä. Taivutus pysyy ripsissä 6–8 viikkoa, jonka jälkeen ripset taipuvat pikkuhiljaa takaisin normaaliin asentoonsa.

Kauneushoitola La Coco
Kuva: Klassiset ripsienpidennykset / Kauneushoitola La Coco

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä ja on käytettävissä ma-pe klo 10–18
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 044 978 3459 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA LA COCO

Kauneushoitola La Coco on uusi, ihana ja raikas kauneushoitola Helsingin Kruununhaassa! La Cocossa asiakasta hemmotellaan päästä varpaisiin monipuolisilla hoidolla, jotka saavat heidän ilmeensä säihkymään ja olon rentoutumaan. Suuntaa kauneushoitolaan, kun haluat hetken itsellesi arjen kiireistä tai kun haluat helpottaa kauneusrutiinejasi. Tutustu Kaunushoitola La Cocoon lisää yrityksen Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola La Coco
Kirjatyöntekijänkatu 2
00170 Helsinki
Puh: 044 978 3459
Y-tunnus: 27159521
www.kauneussalonkilacoco.fi