Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Neulaton mesoterapiahoito kasvoille ja kaulalle 49€ (arvo 140€)

Ihoa elvyttävä ja uudistava mesoterapia on ei-kirurginen toimenpide erilaisten iho-ongelmien ja ikääntymisen merkkien hoitoon. Kauneushoitola Rosa tarjoaa nyt neulattoman ja koneellisen mesoterapiahoidon kasvojen ja kaulan alueelle. Mesoterapialaitteen korkeataajuus ja muut ominaisuudet tekevät solukalvot läpäisevämmiksi, jolloin tehoaineet on mahdollista kuljettaa tehokkaasti syvemmälle ihoon. Sähköiset pulssiaallot avaavat solukalvoon hetkellisesti kanavia, jolloin tehoaineet pääsevät ihon eri kerrosten läpi.

Tämä 2013 kemian Nobelilla palkittu mesoterapiahoito on turvallinen ja hygieeninen vaihtoehto neulalliselle mesoterapialle. Hoito antaa erinomaiset tulokset ilman kipua, mustelmia tai turvotusta ja mikä tärkeintä, ilman infektioriskiä. Imeytettävillä ainesosilla voidaan vaikuttaa miltei kaikkiin iho-ongelmiin, kuten ryppyihin, juonteisiin, kuivuuteen tai väsymykseen. Hoitoon kuuluu kuorinta ja ihotyypin mukainen mesoterapia, joka käsittää seuraavat 3 vaihetta: ultraääni lämmittävällä led-valolla, pulssaava hieronta sekä Cryo-terapia. Hoito kestää noin 60 minuuttia.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 087 6653 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA ROSA

Jyväskylän keskustassa sijaitsevassa Kauneushoitola Rosassa palvelee vuosikymmenien kokemuksen kartuttanut diplomikosmetologi Marja-Leena Tuukkanen. Hoitolan palveluvalikoimaan sisältyvät muun muassa timanttihionnat ja mikrovirtateknologiaa hyödyntävät kasvohoidot. Kaikissa kauneushoitolan hoidoissa käytetään laadukkaita GERnétic-tuotteita. Löydät Kauneushoitola Rosan myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Rosa
Väinönkatu 42, 2 krs.
40100 Jyväskylä
Puh: 040 087 6653