Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 3 × 30 min ultraäänikavitaatio valinnaiselle alueelle 59€ (arvo 255€)

Tervetuloa Kauneuskeskus Ipl Anitaan kiinteyttämään tehokkaasti vartalosi ongelma-alueita ilman kirurgisia toimenpiteitä! Kauneuskeskus sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Punavuoressa. Kavitaatiohoito sopii naisille sekä miehille! Kavitaatiohoidon avulla pääset hankkiutumaan eroon rasvakertymistä ja selluliitista. Hoidon avulla keho hoikistuu ja kiinteytyy sekä iho muuttuu tasaisemmaksi. Ultraäänikavitaatio-hoito perustuu CARETECH-kavitaatiomenetelmään, joka on nykyaikainen menetelmä rasvasolujen lopulliseen poistoon. Hoito on kivuton ja hoidolla on mahdollista saavuttaa pitkäaikaisia tuloksia, sillä käsitelty rasvasolu poistuu lopullisesti kehosta.  Tyypillisimpiä hoitoalueita ovat vatsan alue, reidet sekä lantion seutu. Hoito ei vaadi minkäänlaisia etukäteisvalmisteluja tai toipumisaikaa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 050 374 4799 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneuskeskus

KAUNEUSKESKUS IPL ANITA

Kauneuskeskus Ipl Anita palvelee asikkaitaan viihtyisissä tiloissa upeassa Helsingin Punavuoressa. Kauneushoitolan palveluvalikoimaan kuuluvat microbladingit, rasvanpoistot ja kiinteyttävät hoidot, karvanpoistot, sekä tatuointien poistot laserilla. Löydät kauneuskeskus Ipl Anitan myös Facebookista.

Aukioloajat:
ma–pe klo 10–18
la-su sopimuksen mukaan

DIILIÄ MYY

Kauneuskeskus Ipl Anita
Albertinkatu 1
00150 Helsinki
Puh: 050 374 4799
Y-tunnus: 3091034-7