Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Aquapeeling Anti-Aging-kasvohoito 59€ (arvo 150€)

Kaipaavatko kasvosi kokonaisvaltaista puhdistusta ja nuorennusta? Kauneusklinikka Freda 67:n Aquapeeling Anti-Aging-kasvohoito palauttaa ihosi elinvoiman! Aquapeeling Anti-Aging-kasvohoito tekee ihostasi kirkkaamman ja nuorekkaamman näköisen korjaten samalla mahdollisia pigmenttimuutoksia. 45–50 minuutin kasvohoito sisältää Aquafacial Peeling-käsittelyn, ihotyyppisi hydromesoterapian, RF-hoidon sekä Anti-Aging-naamion.

Aquapeeling-hoitopäällä kosteutetaan, pehmennetään ja puhdistetaan ihoa. Puhdistuksessa käytetään maitohapposeerumia, joka syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Seerumi yhdessä Aquapeeling-kärkien kanssa kuorii ihoa tehokkaasti ja kivuttomasti.

Puhdistuksen ja kuorinnan jälkeen siirrytään ihohuokosten pyörrepuhdistusvaiheeseen. Pyörrepuhdistusvaiheessa käytetään salisyylihappoa, joka puhdistaa ihoa syvältä irrottaen samalla kuollutta ihosolukkoa. Kun vaiheet on tehty, siirrytään tehoaineiden imeyttämisvaiheeseen Idebenon Anti-Aging-seerumin avulla.

Viimeiseksi tehdään RF-hoito. RF-hoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja johtaa voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen kivuttomasti. RF-hoito lisää ihon omaa kollageenin tuotantoa, joka on ihon kimmoisuuden perusta. Hoito myös kutistaa ihon pintakapillaareja ja rasvasoluja kiinteyttäen ihoa. Lopuksi levitetään Anti-Aging-naamio.

Huomioithan, että hoito ei sovi henkilöille, joilla on:
– sydämentahdistin
– tulehduksia hoidettavalla alueella
– epilepsia
– kuume
– syöpä

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 331 5088 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSKLINIKKA FREDA 67

Kauneusklinikka Freda 67:ssa tarjotaan uudenlaisia G.M. Collinn -kasvo- ja vartalohoitoja, sokerointeja, mesoterapiaa, botox- ja selluliittihoitoja sekä kestopigmentointeja. Kauneusklinikka sijaitsee Helsingin keskustassa. Tutustu kauneusklinikkaan myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Kauneusklinikka Freda 67
Fredrikinkatu 67
00100 Helsinki
Puh. 044 331 5088
Y-tunnus: 2166645-0
www.freda67.fi