Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Nelivaiheinen Global Anti-Aging kasvohoito 59€ (arvo 150€)

Kaipaavatko kasvosi kokonaisvaltaista hemmottelua? Kauneusklinikka Freda 67:n nelivaiheinen Global Anti-Aging kasvohoito palauttaa ihosi elinvoiman! 45–50 minuutin kasvohoito sisältää mantelihappokuorinnan, mesoterapian, RF-hoidon sekä LED-valohoidon.

Mantelihappokuorinta poistaa kuolleita ihosoluja, kirkastaa ja kiinteyttää ihoa, häivyttää pigmenttimuutoksia sekä elvyttää auringon paahtamaa ihoa.

MESO GEN’X on uuden sukupolven mesoterapiaseerumi, joka on kehitetty ikääntyneen ihon intensiiviseen hoitoon. Patentoitu seerumi kaunistaa ja nuorentaa ihon ulkonäköä tehokkaasti.

RF-hoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia ja johtaa voimakasta radiotaajuutta ihonalaiseen kudokseen kivuttomasti. RF-hoito lisää ihon omaa kollageenin tuotantoa, joka on ihon kimmoisuuden perusta. Toisaalta RF-hoito myös kutistaa ihon pintakapillaareja ja rasvasoluja kiinteyttäen ihoa.

LED-valohoito parantaa ihon kuntoa sekä tehostaa ihon omaa kollageenin tuotantoa, minkä ansiosta hoitoa voidaan käyttää ryppyjen, juonteiden, herkistyneen ihon, ruusufinnin sekä aknen hoitoon. LED-valon on myös todettu nopeuttavan haavojen, ärsytyksien ja arpien paranemista. Lisäksi LED-valo nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpiteiden jälkeen.

Kauneusklinikka Freda 67:n nelivaiheinen Global Anti-Aging kasvohoito tekee ihostasi kirkkaamman ja nuorekkaamman näköisen korjaten samalla mahdollisia pigmenttimuutoksia.

Huomioitha, että hoito ei sovi henkilöille, joilla on:
– sydämentahdistin
– tulehduksia hoidettavalla alueella
– epilepsia
– kuume
– syöpä
– täyteainetta tai botoxia hoidettavalla alueella

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 331 5008 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSKLINIKKA FREDA 67

Kauneusklinikka Freda 67:ssa tarjotaan uudenlaisia G.M. Collinn -kasvo- ja vartalohoitoja, sokerointeja, mesoterapiaa, botox- ja selluliittihoitoja sekä kestopigmentointeja. Kauneusklinikka sijaitsee Helsingin keskustassa. Tutustu kauneusklinikkaan myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Kauneusklinikka Freda 67
Fredrikinkatu 67
00100 Helsinki
Puh. 044 331 5088
Y-tunnus: 2166645-0
www.freda67.fi