Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille. 

TARJOUS

 • Rintojen suurennusleikkaus 3499€

Pienet rinnat voivat olla suuri psyykkinen, sosiaalinen ja henkinen ongelma, jota muiden ihmisten on haastavaa ymmärtää. Rintojen koko määräytyy monista eri tekijöistä – perimästä, hormonitasoista, iästä, ihosta ja rasvaprosentista. Rintojen koko saattaa myös muuttua esimerkiksi raskauden, imetyksen tai suuren painonpudotuksen seurauksena.

Rintojen plastiikkakirurgisessa suurennusleikkauksessa voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaiset ihanteelliset rinnat. Leikkauksessa on mahdollista muuttaa rintojen kokoa, muotoa tai niiden ryhtiä. Leikkauksessa käytetään korkealuokkaisia Motiva-implantteja. Suurennusleikkauksen jälkeen rinnat ovat yleensä yhtä kiinteät tai hieman kiinteämmät kuin normaali rinnat. Operaatio kestää noin tunnin, jonka aikana potilas on nukutettuna. Asiakas voi palata töihin noin viikon kuluttua leikkauksesta. Voit lukea lisää toimenpiteestä MM Kliinikin sivuilta.

Hintaan sisältyy:

– puhelinkonsultaatio Kauneusklinikka Stunningin kanssa ennen ja jälkeen leikkauksen
– Tallink Silja -matkat Tallinnaan: menomatkalla kansipaikka, paluumatkalla hytti
– henkilökohtainen konsultaatio, terveystarkastus ja rintojen suurennusleikkaus MM Kliinik -klinikalla
– hoitosuunnitelma
– yöpyminen ja ruoat
– sairaanhoitajan sekä lääkärin jälkitarkastukset

Ennen lahjakortin ostoa tulee varata aika puhelinkonsultaatioon. Konsultaatiossa käydään läpi asiakkaan nykytilanne ja keskustellaan häntä askarruttavista asioista. Puhelinkonsultaation jälkeen asiakas saa ohjeet tarvittaviin toimenpiteisiin: asiakkaan tulee omatoimisesti käydä mammografiassa sekä verikokeissa, sillä rintojen kunto ja terveydentila tulee tutkia perusteellisesti ennen leikkausta. Paikan päällä Tallinnassa MM Kliinikilla suoritetaan vielä henkilökohtainen konsultaatio ja noin 30-60 minuuttia kestävä terveystarkastus. Asiakkaan tulee kertoa lääkärille tarkasti mahdollisista sairauksista, aiemmista leikkauksista, allergioista sekä yleisestä terveydentilasta. Leikkauksen jälkeen lääkäri ja sairaanhoitaja suorittavat asiakkaalle tarvittavat jälkitarkastukset. Lisäksi asiakkaalla on vielä toimenpiteen jälkeen mahdollisuus puhelinkonsultaatioon Kauneusklinikka Stunningin Kirsin ja Maijan kanssa aina kun kysyttävää herää.

Huomioithan, että diiliä EI voi ostaa Klarna-laskulla, sillä diilin hinta ylittää Klarnan asettaman ylärajan osamaksulle ja laskulle.

EHDOT

 • Ennen lahjakortin ostoa varmista toimenpiteen sopivuus Kauneusklinikka Stunningin puhelinkonsultaatiossa numerosta 0400 536 358. Lahjakortin viimeinen mahdollinen ostopäivä 31.10.2017.
 • Toimenpiteen peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Vain yli 18-vuotialle
 • Mikäli toimenpidettä EI voida tehdä, asiakkaan tulee olla yhteydessä Offerillan asiakaspalveluun, joka maksaa lahjakortin hinnan (3499€) takaisin asiakkaalle
 • Mammografia ja verikokeet eivät sisälly tarjouksen hintaan
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Ennen lahjakortin ostoa varaa aika Kauneusklinikka Stunningin puhelinkonsultaatioon numerosta 0400 536 358.
 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika leikkaukseen numerosta 0400 536 358 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä
 • Lisätiedustelut Kauneusklinikka Stunningilta numerosta 0400 536 358

KAUNEUSKLINIKKA STUNNING / MM KLIINIK

Plastiikkakirurgi Mare Malva

Plastiikkakirurgi Mare Malva

Kauneusklinikka Stunning on uusi monipuolinen kauneuskeskus Vantaalla, joka tarjoaa plastiikkakirurgisten palveluiden lisäksi mm. botuliini- ja täyteainehoitoja sekä happokuorintoja. Kirurgiset toimenpiteet suoritetaan MM Kliinik -klinikalla, joka on erikoistunut nykyaikaisiin plastiikkakirurgisiin toimenpiteisiin Tallinnassa Virossa. Leikkauksen suorittaa virolainen naisplastiikkakirurgi Mare Malva, jolla on erittäin laaja kokemus plastiikkakirurgiasta: hän suorittaa vuosittain lähes 300 plastista leikkausta, ja Tallinnaan perustamansa MM Kliinik -klinikan lisäksi tohtori Malva työskentelee myös Suomessa Hyvinkään sairaalan plastiikkakirurgina. Malva on valmistunut vuonna 2004 plastiikkakirurgiksi Tarton yliopistosta ja suorittanut plastiikkakirurgian erikoistumiskoulutuksen Suomessa Helsingin yliopistossa.

Normaalihinta perustuu Kauneusklinikka Stunningin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 11.9.2017.

DIILIÄ MYY

Kauneusklinikka Stunning
Puh: 0400 536 358
Y-tunnus: 2542185-6
www.stunning.fi

Toimenpiteet:
MM Kliinik
Pärnu maantee 67A
10134 Tallinna, Viro
www.mmkliinik.eu