Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 6 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

PALVELU

  • Puhdistava ja kosteuttava hemmotteluhoito 59 €
  • Kosteuttava ja kiinteyttävä hemmotteluhoito 69 €
  • Virkistävä ja ihoa kirkastava hemmotteluhoito 39 €

Tervetuloa kokonaisvaltaiseen hemmotteluun!

Kauneusplus-hoitolan lahjakorteilla ilahdutat itsesi tai muistat rakkaitasi ikimuistoisella tavalla. Lue alta, mitä hoitokokonaisuudet sisältävät ja valitse lahjakortti mieleiseesi hoitoon.

Puhdistava ja kosteuttava hemmotteluhoito
Hyvin rentouttava, ihoa puhdistava ja kosteuttava hemmotteluhoito. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen AHA-kuorinnan ja ultraäänikuorinnan. Kasvot, kaula ja dekoltee hierotaan ja kulmakarvat värjätään ja siistitään. Hoidon ajaksi jalkoihin laitetaan hierovat lymfabootsit.

Kosteuttava ja kiinteyttävä hemmotteluhoito
Kosteuttava ja kiinteyttävä hemmotteluhoito, joka myös puhdistaa ihoa ja rentouttaa kokonaisvaltaisesti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hellävaraisen AHA-kuorinnan, timanttimikrohionnan, RF-hoidon kasvoille tai kaulalle sekä alginaattinaamion. Lisäksi kulmakarvat värjätään ja siistitään ja jalkoihin laitetaan hoidon ajaksi hierovat lymfabootsit.

Virkistävä ja ihoa kirkastava hemmotteluhoito
Kasvojen ihoa kosteuttava ja virkistävä hoito. Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, AHA-kuorinnan, ultraäänikuorinnan sekä kevyen hieronnan kasvoile, kaulalle ja dekolteelle. Lisäksi hoito sisältää kosteuttavat laput silmänympäryksille.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 6 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset tai varatun ajan siirto 48 h ennen varattua aikaa

NÄIN HYÖDYNNÄT PALVELUN / TUOTTEEN

  1. Osta mieleisesi hemmotteluhoito tai kasvohoito
  2. Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  3. Varaa aika numerosta 044 0534823 tai onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse ja mainitse ”Erikoistarjous Auta Yrittäjää” -palvelusta ostettu lahjakortti ja sen koodi.
  4. Lunasta lahjakortti kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA KAUNEUSPLUS

Kauneushoitola Kauneusplus sijaitsee Helsingin Kampissa, metroaseman läheisyydessä. Kodikkaan kauneushuoneen tarjoamiin palveluihin kuuluvat perus- ja laitekasvohoidot, RF-radiofrekvenssi, mesoterapia, biorevitalisaatio, ripsien ja kulmien kestovärjäys, ripsipermanentti, kestopigmentointi, sokerointi ja Diatermia-karvojenpoisto. Kauneushoitola Kauneusplussassa sinua palvelee ammattitaitoinen kosmetologi. Voit tutustua kauneushoitolaan myös Facebookissa.

Aukioloajat
Ma-pe klo 10–18
Lauantaisin ja muina aikoina sopimuksen mukaan

PALVELUA MYY

Kauneushoitola Kauneusplus
Fredrikinkatu 62 A 3
Sisäänpääsy rappukäytävästä. Soita huoneiston 3 ovikelloa päästäksesi rappuun
00100 Helsinki
Y-tunnus: 1997739-9
www.kauneusplus.fi