Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 30 min pressoterapia tai sähköstimulaatiohoito 20€ (arvo 45€)

Pressoterapia on hoitomuoto, joka on suunniteltu suonikohjujen hoitoon sekä selluliitin poistamiseen ja ehkäisemiseen. Pressoterapiaa voidaan käyttää kosmeettisessa tarkoituksessa sekä tiettyjen sairauksien hoitoon. Toisin kuin monilla muilla hoitomuodoilla, pressoterapialla on pitkäkestoisia vaikutuksia. Pressoterapia on paineilmaa hyödyntävä hierontamenetelmä. Hoidossa käytetään laitetta, jossa ilma kiertää stimuloiden hoidettavia alueita. Laitteen tuottama ilma kohdistuu kehon pehmeisiin kudoksiin työntäen verta lähemmäs sydäntä aktivoiden verenkiertoa ja poistamalla turvotusta. Hoito poistaa kehosta ylimääräisen nesteen ja kuona-aineita. Myös kudosten ja solujen aineenvaihdunta paranee. Menetelmällä voidaan poistaa ja ehkäistä selluliittia tehokkaasti, sillä se estää solujen välisen nesteen kertymisen rasvakudokseen. Pressoterapia on tehokas keino päästä eroon ylipainosta, parantaa mielialaa sekä lisätä ihon kimmoisuutta ja näin hidastaa ikääntymisen merkkejä. Näiden lukuisten hyötyjen lisäksi pressoterapialla voidaan vahvistaa verisuonia ja näin vähentää verihyytymän riskiä.

Sähköimpulssihoito on menetelmä, jossa sähköstimulaatio luo lihakseen supistavia hermoimpulsseja, jotka aiheuttavat Uterus-lihaskudosten supistumista.  Sähköimpulssihoitoa voidaan käyttää apuna laihdutuksessa ongelma-alueiden rasvanpoltossa. Hoidolla voidaan tehostaa sellaisten alueiden laihtumista, joita urheilussa on hankala harjoittaa, kuten lonkkalihakset, alavatsa, lonkan sisäpuolen lihakset sekä pakaralihakset. Sähköimpulssihoidolla lihaksia voidaan harjoittaa nousematta ylös.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Kaikki peruutukset tulee ilmoittaa vain ja ainoastaan johonkin seuraavista sähköposteista ja viimeistään 24 h ennen varattua aikaa: [email protected], [email protected] tai [email protected]
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika sähköpostitse [email protected], [email protected], [email protected] tai kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Halutessasi voit myös varata ajan numerosta 040 501 2206 (ma-pe klo 16-20)
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim on Helsingin Katajanokalla sijaitseva ylellinen kauneushoitola. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin. Tutustu Body Slimiin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Linnankatu 4
00160 Helsinki
Puh: 040 501 2206
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi