Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Täydellinen hemmottelupaketti 89€ (arvo 173€)
    – sis. kasvohoidon, käsien parafiinihoidon ja vartalon infrapunahoidon

KG Salongin ylellinen hemmottelupaketti nyt kasvojen ja vartalon virkistykseksi! Paketti sisältää vapaavalintaisen kasvohoidon, käsien parafiinihoidon sekä uudistavan infrapunahoidon vartalolle. Hoitojen yhteiskesto on kaksi tuntia ja alta voit lukea niiden vaikutuksista.

Kasvohoito
Ihotyyppisi mukaan kasvoille tehdään joko syväpuhdistava ja rauhoittava kasvohoito, anti-aging-kasvohoito tai LED-valonaamio ongelmaiholle.

Käsien parafiinihoito
Syväkosteuttava hoito, joka tehostaa hoitoaineiden imeytymistä. Silottaa ja parantaa ihon aineenvaihduntaa. Parafiinihoito sopii myös reumaatikoille.

Vartalon infrapunahoito
Hoidossa asiakas makaa infrapunapussissa, joka stimuloi kehoa syvälämpösäteiden avulla. Turvallinen ja tehokas tapa aineenvaihdunnan kiihdyttämiseksi, selluliitin poistoon sekä lihasten palautumiseen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 6 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa 3 lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ensisijaisesti KG Salongin onlinevarausjärjestelmästä. Voit tehdä varauksen myös sähköpostitse [email protected] tai puhelimitse numerosta 050 322 5512. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KG SALONKI

Kampissa sijaitseva KG Salonki on kauneudenhoitoon keskittynyt hoitola, jonka palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa kasvohoidot, ripsienpidennykset, kestopigmentoinnit ja kynsipalvelut. Kauneushoitola tarjoaa myös mikroneulausta, mesoterapiaa, hemmottelupaketteja ja vartalonmuokkaushoitoja eri tekniikoilla. KG Salongissa järjestetään myös kauneuspäiviä ja -iltoja ryhmille. Käy tutustumassa KG Salonkiin myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

KG Salonki
Lapinrinne 2
00180 Helsinki
Puh: 050 322 5512
Y-tunnus: 1951653-3
www.kynsigalleria.com