TARJOUS | Klassinen- tai erikoiskasvohoito | Espoo, Espoon keskus

 • Klassinen kasvohoito 29 € (arvo 70 €)
  – säästä 59 %
 • Erikoiskasvohoito 39 € (arvo 80 €)
  – säästä 51 %

Ota irtiotto arjesta ja anna itsellesi pieni hemmotteluhetki klassisen kasvohoidon myötä, tai panosta kasvojesi yksilöllisiin tarpeisiin erikoiskasvohoidolla!

Kasvojen ohut iho kaipaa kosteutusta ja huolenpitoa. Erikoiskasvohoito palauttaa ihosi hehkun ja elinvoiman sekä poistaa tehokkaasti epäpuhtauksia, kosteuttaa ja stimuloi ihoa. Tunnin mittaiseen erikoiskasvohoitoon kuuluu seuraavat asiat: Kasvoille suoritetaan alkupuhdistus, jonka jälkeen kasvojen ihoa puhdistetaan ihon syvempiin kerroksiin keskittyen syväpuhdistuksella, ja uusitaan ihon pintaa kuorinnalla. Perusteellisen puhdistuksen jälkeen saat nauttia rentouttavasta kasvohieronnasta. Hieronnan myötä stressitasojen lasku ja kasvojen ihon alla vilkastunut verenkierto takaavat kirkkaamman, täyteläisemmän ja elinvoimaisemman ihon. Kasvohoito viimeistellään asiakkaan valitsemalla kasvonaamiolla, jonka saa valita kolmesta herkullisen kuuloisesta vaihtoehdosta (mustikka, papaijja tai kulta). Pirteä yleisilme taataan antamalla extrahuomiota silmänympäryksille. Lopulta hoidon antamat vaikutukset sinetöidään hoitovoiteella. Hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja kiinteämmältä!

Erikoiskasvohoito on myös loistava lahjaidea läheiselle.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostopäivästä ja käytettävissä ma-la sopimuksen mukaan
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Voit varata ajan verkosta klikkaamalla tästä, ottamalla suoraan yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai soittamalla 09 0 895 5658
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

HYVINVOINTIKESKUS REINA LEHTOLA

Hyvinvointikeskus Reina Lehtola tarjoaa asiakkailleen rentouttavan ja miellyttävän hoitohetken, jonka aikana viihtyvyydestä huolehditaan asiakkaan toiveiden mukaisesti muun muassa musiikilla tai aistillisilla aromeilla. Reina Lehtola on luontainen hoitaja, joka välittää jokaisesta asiakkaasta tarjoten ainutlaatuisen hoitokokemuksen. Reinan iloinen ja pirteä olemus on jo itsessään omiaan piristämään päivää ja rentouttamaan mieltä samalla, kun hoidot puolestaan hellivät ja tasapainottavat kehoa. Kauneushoidot ovat jokaisen kohdalla yksilöllisiä ja hoitoihin on mahdollisuus vaikuttaa oman valinnan mukaan. Kavitaatiohoidot ovat kehon kauneudenhoidossa uutuus! Se on tehokas, turvallinen ja toimiva hoitomuoto. Löydät Hyvinvointikeskus Reina Lehtolan myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hyvinvointikeskus Reina Lehtola
Espoonaukio 5
02770 Espoo
Puh: 050 3765847
Y-tunnus: 1625342-4
Yrityksen sivut

Tutustu tästä myös muihin alueesi kauneusdiileihin!