TARJOUS

  • 60 min klassinen tai urheiluhieronta 29 € (arvo 50 €)

Vapauta kehosi jännitteistä hieronnan avulla! Valitse perinteinen klassinen hieronta tai urheiluhieronta taustasi ja hieronnan lopputulosten toiveidesi mukaisesti.

Klassinen hieronta on monipuolista, rentouttavaa ja lihasta muokkaavaa hierontaa, joka sopii aivan kaikille. Käsittelyn aikana käytetään klassisen hieronnan kuutta perusotetta; sively, hankaus, pusertelu, taputus, täristely ja ravistus. Käytettävää painetta säädellään jokaisen yksilöllisten mieltymysten ja toiveiden mukaan. Hieronnan tavoitteena on poistaa tai vähentää lihasjumeja sekä -kipuja.

Urheiluhieronnassa hyödynnetään samoja hierontaotteita kuin klassisessa, mutta tavoitteena on urheilusuorituksen parantaminen sekä palautumisen optimoiminen yleisen rentoutumisen sijaan. Hieronnassa otetaan lisäksi huomioon meneillään olevan treenikauden vaiheiden aspektit ja vaatimukset.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Emmille onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

URHEILUHIEROJA EMMI AKSENTJEV

Kehon ja mielen hyvinvointia urheiluhieroja Emmi Aksentjeviltä! Urheiluhieroja Emmi Aksentjev tarjoaa hierontapalveluita Tampereella Nekalan Haavikonpuistossa. Emmin palvelutarjonnasta löydät laajan kirjon eri pituisia hierontoja, niin klassisia, kuin myös urheiluhierontoja aina puolesta tunnista 90 minuuttiin. Parhaan mahdollisen vaikutuksen ja hyödyn hieronnasta saat säännöllisillä käynneillä, jotka on helppo hankkia kätevillä viiden kerran sarjakorteilla. Hieronnan yhteydessä Emmiltä on mahdollista myös ostaa lisäpalveluna kuivakuppausta tai kinesioteippausta urheilullisia tavoitteitasi tukemaan huokeaan viiden euron lisähintaan.

DIILIÄ MYY

Urheiluhieroja Emmi Aksentjev
Kuoppamäentie 38
05450 Tampere
Puh: 050 345 0241
Y-tunnus: 3221599-7
Yrityksen sivut

Katso myös muita hemmotteludiilejä!