Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 60 min klassinen hieronta 25 € (arvo 50 €)

Klassisesta hieronnasta helpotusta kireään oloon ja kehon kiputiloihin! Lihaksia muokkaavan ja rentouttavan toimenpiteen vaikutukset ovat kokonaisvaltaiset ja hieronta laukaiseekin tehokkaasti kehon jännitystiloja, lievittää kipua, rauhoittaa hermostoa ja ennaltaehkäisee erinäisten vaivojen syntyä. Lisäksi hieronnassa hyödynnettävät otteet aktivoivat verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, mikä puolestaan poistaa turvotusta ja edistää ravinteiden kulkua kehossa.

Krislan hierontapalvelut ovat laadukkaita ja hieronta räätälöidään aina asiakkaan terveydentilan mukaisesti. Yrityksen omistaja omaa pian koulutetun hierojan ammattinimikkeen, jonka vuoksi Krislan klassinen hieronta palvelee asiakkaan hyvinvointia parhaalla mahdollisella tavalla. 60 minuutin aikana voidaan käsitellä koko keho tai keskittyä alueisiin, joissa jännitys ja kivut tuntuvat voimakkaimmilta. Klassinen hieronta sopii käytännössä kaikille terveille ihmisille ja alta näet, mihin hieronta erityisesti auttaa.

Klassinen hieronta sopii
– niska-hartiaseudun kipuihin
– lihasjännityksiin
– liikeratojen laajentamiseen
– lihasperäisen päänsäryn hoitoon
– migreenin jälkihoitoon
– stressin lievitykseen
– unettomuuden hoitoon

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Timman kautta valitsemalla 60 min hieronta ja mainitse Offerilla-lahjakorttisi varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hieronnassa

KRISLA

Krisla tarjoaa laadukkaita ja aina ammattitaitoisia hierontapalveluita Helsingin Kannelmäessä. Yrityksen hierontapalvelut räätälöidään asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti, taaten parhaan mahdollisen tuen asiakkaiden hyvinvoinnille. Krislan hierontapalvelut suorittaa syksyllä 2020 koulutetuksi hierojaksi valmistuva Kristiina Laine.

DIILIÄ MYY

Krisla
Sitratori 5
00420 Helsinki
Puh. 040 856 5772
Y-tunnus: 2945113-9