Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Yhden yön majoitus, aamiaiset ja green feet kahdelle hengelle 139€ (arvo 255€)
    – sisältää myös klubin saunojen ja kuntosalin käytön

Suomen parhaaksi palkittu golfasumiskohde Kultaranta Resort tarjoaa upeat puitteet majoittumiseen Turun saaristomaisemissa. Tarjoukseen sisältyy kahden hengen majoituksen lisäksi runsaat aamiaiset ja green fee, eli kenttämaksu, joka antaa mahdollisuuden päästä pelaamaan merellisille golfkentille. Kultaranta Resortissa nautit golfin ja hyvän ruoan lisäksi laajasta hyvinvointi- ja liikuntapalvelujen tarjonnasta; sinulla on mahdollisuudet esimerkiksi ulkoiluun upeilla merellisillä luontopoluilla ja erilaisiin kauneuspalveluihin lisämaksusta.

Kahteen kerrokseen rakennettujen luhtitalojen huoneet ovat tasokkaita ja kutsuvat rentoutumaan. 26 m² huoneesta löytyy kaksi 90 cm sänkyä, 120 cm vuodesohva, taulu-TV, jääkaappi, vedenkeitin ja hiustenkuivaaja. Huoneeseen voi majoittaa myös ylimääräisen henkilön tai lemmikkieläimen lisähintaan 20€/yö. Myös pinnasängyn voi vuokrata hintaan 20€/yö. Alle 4-vuotias majoittuu maksutta vanhempien vuoteessa.


Luhtihotellin standardihuone

Ravintola Kultaranta

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa kauden loppuun asti, oletettavasti 21.10.2018 asti
  • Ajanvaraus viim. 2 vrk ennen toivomaasi majoitusajankohtaa
  • Peruutukset tai muutokset eivät ole mahdollisia ennen kuin varaus on vahvistettu
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin/per majoittuva pari ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa majoitus numerosta 075 326 6000 tai sähköpostitse [email protected] ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Kultaranta Resortissa

KULTARANTA RESORT

Kultaranta Resortista löytyy upeat maijoittumismahdollisuudet luonnonmaisemien läheisyydestä ja mahdollisuudet golfauksen lisäksi mm. kokouksien järjestämiseen, juhliin tai romanttiseen viikonloppuun. Kultaranta Resort on valittu kaksi kertaa Suomen Golfkenttien Yhdistyksen (SGKY) Honour-lehden lukijaäänestyksessä Suomen parhaaksi golfasumiskohteeksi. Löydät Kultaranta Resortin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Kultaranta Resort
Särkänsalmentie 178
21100 Naantali
Puh: 075 326 6000
Y-tunnus: 2236964-2
www.kultarantaresort.fi