TARJOUS | Labyrinth Games – lahjakortti pakohuonepeleihin | Helsinki, Ullanlinna

 • 120 € arvoinen lahjakortti Labyrinth Gamesin pakohuonepeleihin 79 €
  – säästä 34 %
 • 150 € arvoinen lahjakortti Labyrinth Gamesin pakohuonepeleihin 99 €
  – säästä 34 %

Anna lahjaksi jännitystä ja ikimuistoisia hetkiä ystävillesi, työkavereillesi tai perheellesi! Labyrinth Games tarjoaa korkealaatuista palvelua ja ainutlaatuisia elämyksiä, jotka säilyvät mielessä pitkään. Lahjakortti pakohuonepeleihin on luova ja erilainen lahja, joka on varmasti monen mieleen!

Pakohuonepeli on suosittu ja hauska interaktiivinen ryhmäpeli, joka soveltuu loistavasti esimerkiksi pikkujoulutekemiseksi. Pelin aikana etsitään johtolankoja ja ratkaistaan arvoituksia vuorovaikutuksessa ympäristön kanssa. Tavoitteena on paeta lukitusta huoneesta tunnin sisällä. Päästäkseen huoneesta ulos aikarajan sisällä tulee kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, toimia ryhmänä ja käyttää loogista päättelykykyä. Aikaa on vain tunti… Löydättekö tienne ulos?

120 € arvoinen lahjakortti käy muun muassa 2–3 hengen pakohuonepeliin iltaisin ja 4-6 henkilön peleihin ennen klo 16.00

150 € arvoinen lahjakortti käy muun muassa 4–6 hengen pakohuonepeliin päivisin ja iltaisin

Lahjakortti on käytettävissä Vuorimiehenkadun pakohuonepeleihin. Voit tutustua peleihin tarkemmin Labyrinth Gamesin kotisivuilla.

Pelivaihtoehdot:

The Flying Dutchman
Kurjat merirosvot, teidät on kirottu Mustalla Merkillä! Ainoa keino pelastautua hirmuiselta Krakenilta on kesyttää peto – yhdestä teistä on tultava laivan kapteeni! Legendan mukaan hän, joka lävistää kapteenin sydämen, ottaa paikan laivan uutena kapteenina. Lentävä hollantilainen tarvitsee elävän sydämen. Sydän on arkussa, joka sijaitsee syvällä laivan uumenissa. Kiirehtikääsillä Kraken on hereillä! 

Trapped
Arvosta elämääsi. Koe miltä tuntuu olla kahlittuna ja hylättynä ilman mitään mahdollisuuksia pelastua. Peli on vasta alkanut 

labyrinth games

The Holy Grail
Graalin malja – tuo ihmiskunnan historian yksi suurimmista mysteereistä. Moni on antanut henkensä tätä Jumalan siunaamaa reliikkiä etsiessään, mutta kukaan ei ole näiltä retkiltään palannut tarinoita kertomaan… Onko sinusta ratkaisemaan maljaa ympäröivät arvoitukset? Oletko sinä se, joka viimein saavuttaa ikuisen elämän? 

labyrinth games

Kuvat: Labyrinth Games

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 1.1.–31.8.2023 välisenä aikana
 • Käytettävissä ma-to
 • Lahjakortti on käytettävissä Vuorimiehenkadun pakohuonepeleihin
 • Voit ostaa / käyttää 1 lahjakortin itse ja ostaa useampia lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa peli Labyrinth Gamesin varausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ennen pakohuonepeliä

LABYRINTH GAMES

Labyrinth Games on Room Escape -elämyksiä järjestävä yritys Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Pelitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Ullanlinnassa. Koe mukaansatempaava uusi todellisuus, johon ei tarvitse mitään syvempää tietämystä mistään aiheesta peliä varten. Labyrinth Games luo jännittäviä seikkailuja, joiden pääroolissa olet sinä! Pakohuonepelit sopivat niin lapsille kuin aikuisille, perheille ja pariskunnille! Labyrinth Games löytyy myös Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

Labyrinth Games Room Escape
Vuorimiehenkatu 3
00140 Helsinki
Puh: 040 250 7938
Y-tunnus: 2659780-2
Yrityksen sivut

Katso kaikki Tekeminen-kategorian diilit