TARJOUS | Labyrinth Games – Pakohuonepeli jopa 6 henkilölle | Tampere

 • Pakohuonepeli 2-4 hengelle 79 € (arvo 120 €)
  – säästä 34 %
 • Pakohuonepeli jopa 6 hengelle 99 € (arvo 165 €)
  – säästä 40 %

Anna lahjaksi tai osta itsellesi lahjakortti pakohuonepeliin! Labyrinth Games Room Escape tarjoaa mieleenpainuvia, ainutlaatuisia elämyksiä, jotka saavat hetkeksi unohtamaan arjen kiireet. Mukaasi et tarvitse muuta kuin terävän älysi ja luotettavan tiimisi, sillä me hoidamme loput! Labyrinth Games on ollut markkinoilla vuodesta 2015, ja niittää mainetta niin Helsingissä, Turussa kuin Tampereellakin.

Pakohuonepeli on tiivistunnelmainen ja viihdyttävä ryhmäpeli, joka soveltuu loistavasti niin kavereille, perheille kuin pariskunnille. Pelin aikana etsitään vihjeitä ja ratkaistaan arvoituksia: tavoitteena on selvittää salaisuudet ja paeta. Päästäkseen huoneesta ulos aikarajan sisällä tulee pelaajien kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, toimia ryhmänä ja käyttää loogista päättelykykyä. Aikaa on vain tunti… Löydättekö tienne ulos?

120 euron arvoinen lahjakortti käy 2-4 hengen pakohuonepeleihin ma – to
165 euron arvoinen lahjakortti käy 2-6 hengen pakopeleihin ma – to

Lahjakortti on käytettävissä ainoastaan Satakunnankadun pakohuonepeleihin. Voit tutustua peleihin tarkemmin Labyrinth Gamesin kotisivuilla.

Pelivaihtoehdot:

The Great Mind
Teidän ystävänne Tohtori Shultz on tutkinut maailmankaikkeutta koko elämänsä, ja nyt hän on saanut selville sen äärettömän arvokkaita salaisuuksia. Hän haluaa paljastaa nämä salaisuudet maailmalle, mutta on eräitä, jotka eivät halua niiden paljastuvan. He ovat nyt kidnapanneet Tohtori Shultzin. Onneksi ennen kidnappaustaan hän ehti pyytää teitä hakemaan nämä tärkeät paperit hänen työhuoneestaan, ja nyt teillä onkin tunti aikaa löytää paperit ja paeta ennen kuin kidnappaajat pääsevät teidän jäljillenne.

The Holy Grail
Olette etsimässä pyhää Graalin maljaa, sillä legendan mukaan se antaa löytäjälleen ikuisen nuoruuden. Monet urheat ritarit ovat etsineet sitä aikojen saatossa, mutta he ovat kadonneet matkoillaan. Olette saaneet vihiä, että malja löytyisi eräästä linnasta… Nyt teillä on tunti aikaa löytää malja ja paeta linnasta, ennen kuin kivimuuri sulkeutuu takananne ikuisiksi ajoiksi.

Kuvat: Labyrinth Games

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 31.8.2023 asti
 • Käytettävissä ma – to
 • Lahjakortti on käytettävissä ainoastaan Satakunnankadun pakohuonepeleihin
 • Voit ostaa/käyttää yhden lahjakortin itse ja ostaa useampia lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa peli Labyrinth Gamesin varausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ennen pakohuonepeliä

LABYRINTH GAMES

Labyrinth Games Room Escape on pakopeli -elämyksiä järjestävä yritys Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Pelitilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Tampereen Amurissa. Koe mukaansatempaava uusi todellisuus, johon ei tarvitse mitään syvempää tietämystä mistään aiheesta peliä varten. Labyrinth Games löytyy myös Facebookista.

DIILIÄ MYYLabyrinth Games logoLabyrinth Games logo

Labyrinth Games Room Escape TampereLabyrinth Games logo
Satakunnankatu 33
33210 Tampere
Puh: 040 250 7938
Y-tunnus: 2659780-2

Yrityksen sivut

Katso kaikki Tekeminen-kategorian diilit